Loading...

CONDAMNARE DEFINITIVÃ…Prins în flagrant în timp ce voia sã violeze o fetitã de 8 ani, Andrei Tutu, din comuna Fãlciu, a primit o pedeapsã mai mare din partea magistratilor Curtii de Apel Iasi. Initial, bãrbatul de 65 de ani a fost condamnat la 4 ani de închisoare cu executare si obligat la plata a 50.000 de lei daune morale de cãtre instanta Judecãtoriei Bârlad. Ajuns în apel, dosarul a luat o altã întorsãturã si judecãtorii ieseni au considerat prea micã pedeapsa aplicatã. Astfel, Andrei Tutu va sta dupã gratii 6 ani. De asemenea, violatorul va plãti 50.000 de lei daune morale victimei sale, dar si 1.500 de lei, chetuieli de judecatã. Tutu a fost prins în flagrant la începutul lunii martie, în timp ce încerca sã violeze o fetitã de 8 ani, din Bârlad, venitã în vizitã la bunici, împreunã cu pãrintii si sora. Pãrintii s-au alertat când fetita a dispãrut din raza lor vizualã si au aflat cã aceasta era în casa bãtrânului, care avea usa încuiatã. Au nãvãlit peste el, au chemat politia, care l-a retinut pentru tentativã de viol, iar perversul de 65 de ani a primit mandat de arestare.

Bãtrânul pervers de 65 de ani din Fãlciu, trimis în judecatã pentru tentativã de viol, va sta dupã gratii o perioadã mai lungã de timp fatã de ceea ce au decis magistratii Judecãtoriei Bârlad. Condamnat initial la 4 ani de închisoare cu executare, dupã judecarea apelului, instanta ieseanã a considerat pedeapsa prea micã si a majorat-o la 6 ani de închisoare cu executare. De asemenea, Andrei Tutu a fost obligat la plata a 50.000 de lei daune morale victimei si 1.500 de lei cheltuieli de judecatã pe fond. Tutu a fost prins în flagrant la începutul lunii martie, în timp ce încerca sã violeze o fetitã de 8 ani, din Bârlad, venitã în vizitã la bunici, împreunã cu pãrintii si sora. Pãrintii s-au alertat când fetita a dispãrut din raza lor vizualã si au aflat cã aceasta era în casa bãtrânului, care avea usa încuiatã. Au nãvãlit peste el, au chemat politia, care l-a retinut pentru tentativã de viol, iar perversul de 65 de ani a primit mandat de arestare. În dupã-amiaza respectivã din luna martie, se juca în fata curtii bunicilor, pe drum, cu alti copii, fiind supravegheatã de pãrinti. La un moment dat, fata a dispãrut, iar pãrintii au iesit disperati în drum sã o caute. Dupã câteva minute, au aflat cã din casa vecinului pãrintilor lor, Andrei Tutu, se auzea un glas de copil. Când au ajuns acolo, usa casei era închisã cu cheia. Mama fetei a intrat cu forta în casã si s-a îngrozit: fetita era dezbrãcatã, iar Tutu o tinea de gurã sã nu tipe, fiind si el dezbrãcat. Fata a fugit plângând la mamã imediat, iar tatãl ei a vrut sã-l linseze pe violator. Pânã la urmã a renuntat si a chemat Politia. Se pare cã fetita fusese ademenitã de Andrei Tutu cu câteva dulciuri, iar acesta, beat fiind, a încercat sã o violeze, însã interventia pãrintilor a salvat fata la timp. Fetita a fost consiliatã psihologic, pentru a depãsi trauma psihicã la care a fost supusã.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/pedeapsa-majorata-la-6-ani-pentru-violatorul-prins-cand-voia-sa-batjocoreasca-o-fetita-de-8-ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.