Patru indivizi au tãbãrât peste o femeie în casã si i-au distrus locuinta

0

Loading...

Betia i-a împins la fapte reprobabile pe patru tineri din satul Mãnoi, comuna Gherghesti. Dupã ce au bãut bine, tinerii, cu vârste cuprinse între 25 si 35 de ani, au tãbãrât în curtea Lucretiei Stoian, înarmati cu bâte, securi si furci. Au spart geamurile locuintei, au rupt o usã si au fugit dupã ce au auzit cã femeia a sunat la 112 dupã ajutor. Acum, cei patru sunt cercetati pentru distrugere si violare de domiciliu si riscã sã-si petreacã o lungã perioadã de timp în spatele gratiilor.

Bãutura i-a împins la fapte “vitejesti” pe patru tineri cu vârste curpinse între 25 si 35 de ani din satul Mãnoi, comuna Gherghesti. Dupã ce s-au ametit bine, cei patru s-au înarmat cu bâte, furci si topoare si au tãbãrât în curtea Lucretiei Stoian, o femeie de 48 de ani din localitate. Au spart geamurile locuintei, au distrus usa de la intrare si s-au linistit abia dupã ce au auzit cã femeia a sunat la 112 dupã ajutor. La fata locului au sosit politistii care, dupã primele cercetãri, au decis sã se întoarcã a doua zi dimineatã, pe luminã, însotiti de criminalisti. În urma cercetãrilor fãcute la fata locului, oamenii legii au deschis dosar penal pentru distrugere si violare de domiciliu pe numele lui Nicusor Munteanu (de 35 de ani), Bogdan Cãtãlin Cãlin (de 28 de ani), Alin Chihu (de 25 de ani) si Laurentiu Cãtãlin. Acum, cei patru riscã sã-si petreacã o lungã perioadã de timp în spatele gratiilor. Totul ar fi pornit de o ceartã mai veche între cei patru agresori si fratele femeii. De fapt, dupã cum sustine aceasta, fratele ei a fost bãtut de cei patru chiar în poarta casei sale. În urmã cu douã nopti, acestia si-au adus aminte si au mai vrut sã-i mai dea o lectie. “Au fost la el acasã cu bâte si furci. M-a sunat fratele meu, speriat, si mi-a spus sã sun la politie. Nu a durat decât câteva minute si m-am trezit cu ei peste mine. Fata mea, de 13 ani, dormea, eu mã uitam la televizor. Am auzit un zgomot puternic afarã. Erau ei. Mi-au rupt gardul, au spart geamurile la casã si au rupt usa. Au fugit când aproape sã vinã politia si au lãsat bâtele si tot ce mai aveau în mânã, abandonate, în curte. Au fost ridicate de politisti ca probe. În viata mea nu am tras o asemenea sperieturã. Nici nu stiu ce sã cred. Sper doar cã oamenii legii îsi vor face treaba”, spune Lucretia Stoian. Cazul a fost confirmat si de reprezentantii IPJ Vaslui care au declarat cã, deocamdatã, se fac cercetãri în acest caz. “Apelul la 112 a venit duminicã seara, dupã ora 23.00. La fata locului s-a deplasat un echipaj de politie si, dupã primele cercetãri, s-a stabilit ca a doua zi sã se facã mãsurãtori de cãtre criminalisti. Deocmadatã dosarul este în lucru, iar cei patru tineri, cu vârste cuprinse între 25 si 35 de ani, sunt cercetati pentru distrugere si violare de domiciliu”, spun reprezentantii IPJ Vaslui.

Cei patru tineri – cunoscuti ca scandalagii în sat

Cei patru tineri cercetati acum pentru distrugere si violare de domiciliu nu sunt la prima abatere de acest gen. Sãtenii povestesc cã acestia au intrat în conflict cu legea de nenumãrate ori. “Au bãut în stradã si apoi au fãcut-o pe vitejii. Nu este prima datã când se întâmplã sã facã scandal si sã sarã la oameni la bãtaie. Mai ales cel mai tânãr dintre ei este cunoscut ca mare scandalagiu si un tânãr problemã”, spun sãtenii.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/patru-indivizi-au-tabarat-peste-o-femeie-in-casa-si-i-au-distrus-locuinta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.