Într-o încăpere arhiplină, așa cum nu a mai „văzut” sala de ședințe a Centrului de Afaceri din municipiu Vaslui, membrii Organizației Județene Vaslui a PMP și-au ales astăzi, 22 octombrie 2017, conducerea. Evenimentul s-a produs la finalul unei perioade de reorganizare în care au fost constituite organizațiile locale, care și-au ales, la rândul lor, conducerea, dar și la finalul procesului de fuziune cu UNPR. Astfel încât președintele formațiunii vasluiene, deputatul Corneliu Bichineț, a fost în măsură să rostească în discursul său cuvântul „performanță”, de la un capăt la celălalt.

Loading...

Bichineț a început prin a sublinia performanțele politice personale din trecut și a sfârșit prin a-și manifesta încrederea în viitoarele performanțe ale conducerii care urma să fie aleasă.
„Am făcut performanță în PRM, am ieșit președintele Consiliului Județean Vaslui, vicepreședinte și senator”, le-a spus celor 300 de delegați din sală liderul PMP Vaslui.
„Noi la PMP nu avem dușmani politici, avem adversari politici”, a spus Bichineț, care i-a sfătuit pe consilierii locali ai formațiunii să sprijine proiectele bune pentru comunități ale administrațiilor locale, indiferent de apartenența politică a celor care le conduc.
Liderul PMP Vaslui a ținut să aprecieze în mod deosebit munca organizatorică a liderilor și ascensiunea organizațiilor locale din Negrești, Vulturești, Dumești, Rafaila, Huși și a celor din comunele de pe Valea Prutului. De asemenea, Bichineț a punctat faptul că PMP este singurul partid care are în județ 5 birouri parlamentare, la Vaslui, Bârlad, Huși, Negrești și Murgeni. „Avem acest birouri pentru ca oamenii să aibă unde să ne găsească ca să le rezolvăm problemele. Până la urmă asta e treaba noastră. Ceilalți parlamentari rezolvă probleme cosmice, precum încălzirea globală, ei au alte preocupări”, a mai spus Bichineț, care a punctat că stilul său direct de a se exprima poate fi neplăcut pentru mulți, dar va continua să fie el însuși.
Un subiect inedit, pe care nicio organizație politică din România nu îl atinge la niciuna din manifestările sale, a fost cel al… unității românilor. „Noi, cei de la PMP, avem un obiectiv de țară declarat: de a face unirea tuturor românilor într-o singură țară”, le-a spus liderul PMP Vaslui vasluienilor din sală, care au aplaudat la acest moment.
„Să aveți succes și să aveți încredere că echipa pe care v-o propun va face performanță”

La finalul procesului de votare și numărare a buletinelor celor 300 de delegați a rezultat următoarea conducere a Organizației Județene PMP Vaslui:

Președinte: Corneliu Bichineț
Primvicepreședinte: Romulus Buhăescu
Secretar general: Marcel Gangu
Secretar general adjunct: Maricela Tăbușcă
Președintele Organziației Județene de Femei: Lia Vera Rusu
Președintele Organziației Județene de Seniori: Elena Nistor
Președintele Organizației Județene de Tineret: Constantin Alex Bohan
Trezorier: Elena Dragu

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.