În viziunea tinerilor, un weekend relaxant include şi o noapte de distracţie şi socializare, o seara cu mulţi wati şi ritmuri muzicale menite să te relaxeze, alături de un DJ care simte vibraţia muzicii şi te provoacă la dans. Dacă la această imagine adaugi o locaţie selectă, o echipa gazdă profesionistă, un invitat special şi aniversarea împlinirii primului an de activitate, nu poate rezulta decât o seară reuşită într-o atmosferă incendiară care te îmbie încă de la intrare să încerci băuturile rafinate şi să te bucuri de clipe de neuitat alături de prieteni.
O astfel de seară a oferit Club Bliss Vaslui la împlinirea unui an de activitate, avându-l ca invitat special pe Excentric, un tânăr ieşean care a prezentat un show live de excepţie, remarcându-se ca un foarte talentat percuţionist, în acompaniamentul jocurilor de lumini, fum şi lasere spre deliciul celor prezenţi.
Clubul s-a redeschis vineri, 22 septemebrie 2017, după o scurtă perioadă de renovare, plusând astfel la capitolul confort. În plus, se remarcă printr-un design deosebit care face ca Bliss-ul să fie cel mai select club din Vaslui. Aşa cum promitea administratorul Ionuţ Dobîrcianu, clienţii au fost selectaţi cu atenţie, fiind strict interzis accesul persoanelor cu îmbrăcăminte sport sau neîngrijită, lucru care a dat întregii seri o nota aparte de eleganţă.
“De ziua noastră, am încercat să oferim celor ce ne-au fost alături momente de bună dispoziţie şi relaxare în cele mai bune conditii. Cu fiecare petrecere organizată dorim să ridicam standardul şi împreună să redefinim noţiunea de distracţie. A fost o noapte cu adevarat reuşită ce s-a încheiat în condiţii normale, fără evenimente negative. Iar aici vreau să precizez că noi punem pe primul loc securitatea clienţilor. Seara s-a încheiat, însă distracţia va continua mâine, începând cu ora 22:30, şi vă aşteptăm alături de noi la o nouă petrecere marca Club Bliss atmosfera fiind întreţinută de DJ John AP, MC/DJ Barny si MC/DJ Tass ce promit o seară de Sâmbătă cu un vibe special”, ne-a declarat Ionuţ Dobîrcianu, cel mai tânăr administrator de club din judeţul Vaslui.
Tinerii vasluieni, prezenţi seara trecută în Club Bliss au demonstrat încă o dată că sunt capabili să petreacă decent până în zorii zilei.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.