5.6 C
Vaslui
19 aprilie, 2024

O mamă din Vaslui își strigă disperată durerea. Vrea să își salveze cu disperare copilul din ghearele morții: „Fetița mea moare în chinuri”

O mamă din Vaslui se luptă din răsputeri să își salveze fetița din ghearele morții. Este o durere cumplită să vadă cum se stinge pe zi ce trece.

08 dec. 2022, 18:07

O mamă din Vaslui este la capătul puterilor. Fetița ei are cancer la măsea. Durere și multă tristețe. Acestea sunt cuvintele pe care le simte mama Ecaterinei. Nimic nu poate fi mai trist pentru cineva decât să își privească copilul cum se stinge pe zi ce trece.

O mamă din Vaslui își strigă durerea. Fetița ei are cancer la măsea

Ecaterina este un copil care are un viitor în față. Luptă din răsputeri cu boala necruțătoare. Medicii i-au scos mandibula, dar cu toate acestea boala a avansat. Tratamentul din țară nu a avut efect, iar mama Ecaterinei nu are posibilități financiare să o ducă în alte țări. În cele din urmă, femeia a decis să apeleze la o asociație ca să o ajute să strângă banii necesari pentru un tratament în Turcia.

„Ecaterina mea se stinge, în fiecare zi e mai rău, nu mă mai lasă nici să o ating, are dureri îngrozitoare! Vă implor, salvați-mi fetița. Fetița mea mai are o singură șansă, un tratament în străinătate dar trebuie să plătim 90.250 dolari. Noi suntem oameni simpli de la țară, locuim în satul Ibanesti din Vaslui, nu avem nicio șansă să strângem acești bani. Vă implor, ajutați-mă. Vă implor, dacă sunteți părinți, voi înțelegeți că îmi dau viața pentru fetița mea. Ecaterina are cancer pornit de la o măsea, medicii i-au scos mandibula însă boala avansează”, își strigă disperată durerea mama fetiței.

Mai mult de atât, aceasta susține ca

se răspândește în tot corpul. Fetița îndură chinuri greu de imaginat.

Citește și :

”Cancerul nu se oprește, se răspândește în tot corpul. Acum are metastaze la oase, în măduva spinării, în plămâni și o doare îngrozitor. Tot corpul o doare, nu suportă nici să o ating. Urlă să nu o mai ating nici eu și nici medicii și să o ducem acasă. Nu mai pot să o privesc cum se stinge și să nu pot să fac nimic. Am nevoie de bani, de bani mulți pentru a-mi salva copilul. Nu știu cum să mai fac, nu știu de ce viața costă, nu știu cum poate Dumnezeu să lase atât de multă durere pe Ecaterina. Nu știu cum să vă descriu cât de mult suferă, cât de tare o doare tot corpul, este îngrozitor. Nu mă lăsa nici să o țin în brațe. Medicii îi dau morfină și abia atunci se oprește din urlat”, mai spune femeia, care își strigă durerea neîncetat.

Cu ultimele puteri, mama Ecaterieni cere ajutor și speră că fetița ei va câștiga lupta cu boala nemiloasă.

”Fetița mea moare în chinuri, vă implor ajutorul până nu este prea târziu, trebuie să reușim să strângem banii și să plecăm de urgență în Turcia. Când este sub influența calmantelor și nu o mai doare, Ecaterina mea găsește putere să zâmbească. În acele momente, imediat iau telefonul în mână ca să îi fac poză, poate din frică să nu fie ultimul zâmbetulNu pot nici să scriu, mă îneacă plânsul, nu mai am putere, mă sting și eu cu Ecaterina mea, pur și simplu nu știu ce să fac ca să putem plăti tratamentul și să plecăm în străinătate. Medicii au încercat tot ce se putea încerca în România dar nu se mai poate face nimic pentru ea la noi în țară, doar să așteptăm sfârșitul vieții. Vă implor, trebuie să plecăm acum în străinătate”, este mesajul disperat al mamei.

Sursa: https://www.romaniatv.net/o-mama-din-vaslui-isi-striga-disperata-durea-vrea-sa-isi-salveze-cu-disperare-copilul-din-ghearele-mortii-fetita-mea-moare-in-chinuri_7054136.html

Ultimă oră

Același autor