O hoață în vârstă de 42 de ani, din comuna Vetrișoaia, a fost prinsă de forțele de ordine după ce a mers la un bar din municipiul Huși unde a cheltuit o parte din banii pe care i-a sustras pe băuturi alcoolice și jocuri de noroc. Fiind sub efectul aburilor alcoolului nu s-a mai putut ține pe picioare și a căzut.

Loading...

Cei care au gasit-o au fost jandarmii hușeni, duminică, în timp ce patrulau pe raza municipiului. Fiind întrebată cu privire la proveniența banilor, aceasta nu a putut justifica suma de bani, aproximativ 7000 lei. În urma verificărilor efectuate a reieșit faptul că în data de 22.10.2017, în jurul orei 14.00, numita M.Z. a pătruns prin efracție, respectiv prin forțarea sistemului de închidere al ușii de acces, într-un imobil de pe strada Ștefan cel Mare, din municipiul Huși, de unde a sustras suma de 11.400 de lei.

Având în vedere cele sesizate jandarmii au întocmit actele de constatare, iar persoana în cauză și sumele de bani au fost predate Poliției municipiului Huși pentru continuarea cercetărilor. (G.P)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/24/gata-o-hoata-din-vetrisoaia-fost-prinsa-pentru-ca-baut-prea-mult/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.