22.3 C
Vaslui
10 octombrie, 2024

Nelu Tătaru a fost îndepărtat de la conducerea PNL Vaslui! Lua șpagă bani, găini și ouă!

Medicul Nelu Tătaru, fostul ministru al Sănătății, a fost îndepărtat de la conducerea PNL Vaslui, în urma acuzațiilor de corupție la adresa acestuia.

Decizia a fost luată joi dimineața în ședința Biroului Politic Național al PNL. Fostul ministru al Sănătății lucrează ca medic chirurg la spitalul din orașul Huși. Propunerea de înlocuire a lui Nelu Tătaru a fost făcută de către președintele PNL, Nicolae Ciucă:

„Se va vacanta poziția de de președinte al Comisie de sănătate din Camera Deputaților. Locul său va fi luat de Varujan Vosganian . Acesta a precizat că Nelu Tătaru va fi îndepărtat și de pe lista de candidați la alegerile parlamentare, unde ocupa prima poziție: „Nu are cum să rămână candidat la alegerile parlamentare“, a spus Nicolae Ciucă.

Nelu Tătaru este bănuit de luare de mită, și anume că ar fi primit peste 100 de șpăgi, cu valori între 100 și 1500 de lei, de la pacienții pentru care făcea diferite intervenții chirurgical. Potrivit unor surse apropiate de anchetă există dovezi că Nelu Tătaru ar fi primit nu doar sume mici de bani, ci și produse, carne sau ouă.

Fostul ministru a fost luat, în această dimineață, de la Spitalul Huși și dus la audieri la sediul DNA din Iași.

Sursa: http://www.ziaruldevaslui.ro/nelu-tataru-a-fost-indepartat-de-la-conducerea-pnl-vaslui-lua-spaga-bani-gaini-si-oua-iata-cine-i-a-luat-locul/

Ultimă oră

Același autor