16 C
Vaslui
8 septembrie, 2024

Negreștenii își vor putea lua tensiunea și glicemia, de Ziua Națională a Ambulanței

De către

26 iulie 2024

Fără un spital în care să aibă parte de îngrijiri medicale corespunzătoare, negreștenii își vor putea aduce aminte ce înseamnă o spitalizare de zi odată cu Ziua Națională a Ambulanței, pe 28 iulie, când ambulanțierii le vor măsura tensiune și determina glicemia, dar le vor face și electrocardiograme.

Primăria orașului Negrești a informat cetățenii că pe 28 iulie 2024, când se sărbătorește Ziua Naționala a Ambulanței, iar anul acesta se împlinesc 118 ani de la înființarea acestui serviciu medical de urgență public,

va marca acest eveniment la Negrești prin acordarea de asistență medicală gratuită și informații despre activitatea serviciului.

Astfel, între orele 9:00 și 13:00, în fața primăriei Negrești, va fi amplasat un cort special unde voluntarii și angajații Serviciului de Ambulanță vor oferi gratuit măsurarea tensiunii arteriale (TA), determinarea glicemiei, efectuarea electrocardiogramei (EKG) și informații detaliate despre activitatea Serviciului de Ambulanță.

„Vă invităm să participați la activitățile organizate de Serviciul de Ambulanță Județean Vaslui!”, transmite Primăria Negrești.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2024/07/negrestenii-isi-vor-putea-lua-tensiunea-si-glicemia-de-ziua-nationala-a-ambulantei/

Ultimă oră

Același autor