Monstrul din Husi vinovat de viol deosebit de grav si crimã!

0

CONCLUZII…. Procuratura din Freiburg a dat publicitãtii concluziile rechizitoriului ce urmeazã sã fie prezentat instantei de judecatã! Nu mai e niciun dubiu, sunt convinsi procurorii, cã huseanul Cãtãlin Dorinel Ciolpan, 41 de ani, este ucigasul Carolinei G., femeia violatã si omorâtã cu o cruzime greu de înteles, în noiembrie 2016, în zona dintre localitãtile Endingen si Bahlingen, din sud-vestul Germaniei. “Persoana a comis fapta cu rea intentie, spre satisfactia nevoilor sexuale si a urmãrit ascunderea infractiunii. Este vorba despre viol deosebit de grav si crimã”, au precizat procurorii din Freiburg. Acestia au dezvãluit faptul cã ancheta lor a vizat doar cazul femeii ucise în Endingen, cercetãrile privind moartea tinerei din Kufstein, în 2014, atribuitã tot lui Ciolpan, se desfãsoarã în Austria si nu a fost încã finalizatã.

Loading...

Dupã 5 luni de la arestarea huseanului, Procuratura din Freiburg a anuntat cã are toate elementele care indicã, în opinia acuzatorilor, faptul cã Ciolpan este violatorul si asasinul Carolinei G., tânãra de 26 de ani, din Endingen. Dacã instanta va admite probele detinute de procurori, atunci Cãtãlin Dorinel Ciolpan va face peste 20 de ani de închisoare. “Rechizitoriul aratã cã este vorba despre infractiunile de crimã si viol deosebit de grav. Procurorii retin trei caracteristici: persoana a comis fapta cu rea-intentie, spre satisfactia nevoilor sexuale si ascunderea infractiunii”, precizeazã publicatia „Badische Zeitung”, citând reprezentantii Procuraturii din Freiburg. Este important de spus cã, în cazul celeilalte crime, din Austria, unde principal suspect este tot Ciolpan, se desfãsoarã o anchetã separatã, încã nefinalizatã. De asemenea, anchetatorii germani au spus cã Ciolpan nu a avut o atitudine cooperantã, ci ori a negat totul vehement, ori a avut lungi perioade de tãcere.

Un monstru, cu obsesii sexuale extrem de periculoase

Cãtãlin Dorinel Ciolpan, 41 de ani, este din Husi, iar de o vreme acesta era sofer de camion, fãcând curse prin toatã Europa. Avea cu el în Germania si sotia si cei doi copii, iar comportamentul sãu pãrea a fi unul de om serios, plecat sã munceascã pentru familia sa. Ei bine, dincolo de aceastã mascã, aveau sã constate procurorii germani, se ascundea un monstru, cu obsesii sexuale extrem de periculoase. În noiembrie 2016, fiind în cursã cu camionul, a zãrit-o pe Carolin G. fãcând jogging. S-a dus dupã ea, a violat-o, apoi i-a sfãrâmat capul cu o barã metalicã folositã la sistemul hidraulic al camionului. A dispãrut de la fata locului, însã anchetatorii si-au dat seama cã este vorba despre un sofer de camion. Au fãcut apoi legãtura cu crima sãvârsitã în conditii asemãnãtoare în Austria, mai ales cã arma crimei era aceeasi barã metalicã. Probele AND nu au dat voie niciunei speculatii, Ciolpan era suspectul principal în ambele crime.

A bãgat cutitul într-o prostituatã, dar a scãpat fãrã o zi de puscãrie!

Culmea este cã Ciolpan, în România, a reusit sã scape de puscãrie, dupã ce a înfipt cutitul în piept unei prostituate din Iasi. Se întâmpla în 2005, în cartierul “Podu Ros“. Acesta a mers în locuinta prostituatei, iar în timpul relatiilor intime, Ciolpan a scos cutitul si l-a bãgat în femeie. Ca prin minune, femeia a supravietuit si a povestit anchetatorilor cã Ciolpan a avut o reactie bruscã, ca de psihopat imprevizibil. Instanta însã a fost miloasã si nu l-a arestat pe husean, iar apropiatii spun cã nici nu a fãcut o zi de închisoare pentru aceastã faptã. La 9 ani distantã, Ciolpan a comis violul si crima din Austria si, neprins la timp, a comis a doua nenorocire în 2016, în Germania, spun procurorii.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/monstrul-din-husi-vinovat-de-viol-deosebit-de-grav-si-crima

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.