Monstrul de la Husi care a ucis si violat mai multe tinere, trimis în judecatã!

0

CONCLUZII… Comisia “Erle”, înfiintatã de anchetatorii germani în cazul huseanului Cãtãlin Dorinel Ciolpan, si-a încheiat activitatea. Cercetãrile au fost finalizate, iar politistii din Freiburg nu au niciun dubiu: românul este, în opinia lor, autorul violului si crimei sãvârsite asupra Carolinei G., iar multe din elementele anchetei efectuate si în cazul lui Lucille, cealaltã tânãrã ucisã în mod asemãnãtor în 2014, conduc spre husean ca fiind, si de aceastã datã, autorul crimei.

Loading...

În tot cursul anchetei, au declarat politistii germani, românul s-a declarat nevinovat si s-a comportat ca si când nimic din acuzele care i se aduc nu ar avea vreun temei. Mai mult decât atât, anchetatorii spun cã prea multe lucruri nu au putut afla de la el, de vreme ce, în cursul cercetãrilor, acesta a tãcut aproape tot timpul si a refuzat sã coopereze. “Toate probele au fost puse la dosar, procesul este de acum în cea de-a doua etapã a sa”, au declarat anchetatorii, pentru presa din Germania.

Probe cã Ciolpan ar fi ucis femeile!

Un psihopat extrem de periculos, care, sub masca unui modest sofer de camion, cãsãtorit, camufla firea unui violator, capabil sã îsi ucidã victimele, strivindu-le capul cu o barã metalicã de la vehiculul cu care cutreiera Europa! Asta au concluzionat anchetatorii germani despre huseanul Ciolpan Cãtãlin Dorinel, de 40 de ani. Anchetatorilor germani le-au luat aproape 8 luni de zile, ca sã dea de urma celui acuzat cã a violat-o si, apoi, a ucis-o în noimebrie 2016, pe Caroline, 27 de ani, o tânãrã din Endingen, Germania. Femeia fusese puternic lovitã în cap cu o barã de fier, folositã la camioane. S-a dedus cã e vorba despre un sofer de cursã lungã. Pe aceastã pistã au plecat politistii, care au ajuns la Ciolpan, în urma unor ample investigatii. El a fost arestat în baza probelor, inclusiv cele ADN. Politistii au comparat si cu ADN-ul gãsit pe cadavrul unei frantuzoaice, Lucille, violatã si ucisã în ianuarie 2014, în acelasi mod. Surpriza a fost uriasã, când s-a dovedit cã e vorba despre unul si acelasi autor. Pus în fata probelor, Ciolpan a negat vehement orice implicatie, însã anchetatorii nu au dubii si sustin cã au suficiente probe pentru cele douã violuri, urmate de crimã.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/monstrul-de-la-husi-care-a-ucis-si-violat-mai-multe-tinere-trimis-in-judecata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.