fbpx
0.4 C
Vaslui
miercuri, 30 noiembrie, 2022

MISS&MISTER… Sezonul balurilor de boboci a revenit dupã doi ani de restrictii impuse de pandemie. Vineri seara, la Casa de Culturã „Constantin Tãnase”, s-a desfãsurat editia 2022 a Balului Bobocilor LER (Liceul „Emil Racovitã”). Tema evenimentului a fost specificã adolescentilor: „Fairy Tail” si citatul lui Hans Christian Andersen – „ Viata însãsi este cea mai bunã poveste „. Organizatorii au ales aceastã temã pentru cã si-au dorit sã surprindã povestea adolescentei cu toate atuurile ei – bucuria prieteniei, emotia iubirii adolescentine, puritatea vârstei, energia pozitivã a tineretii. 12 concurenti si-au pus în joc calitãtile artistice si intelectuale, iar la sfârsitul celor patru probe, juriul a deliberat: Ema Covrig si Rares Balan au fost desemnati Miss, respectiv Mister LER 2022.

Editia din acest an a Balului Bobocilor Liceului „Emil Racovitã” a strâns la start sase perechi înarmate cu entuziasm si cu o arzãtoare dorintã de a câstiga mult-râvnita competitie. Este vorba despre Maria Chirica si Gabriel Costache, Anisia Bolea si Dragos Szekely, Beatrice Doncea si Raul Moraru, Emilia Ignat si Rares Balan, Roxana Bãlãu si Octavian Mihai Airinei, Ema Covrig si Stefan Andries. Bobocii au trecut prin patru probe de foc: proba de prezentare, în care fiecare concurent si-a pus în valoare personalitatea, proba la alegere, care a fost o adevãratã desfãsurare de energie si bucurie explozivã a dansului, proba surprizã, unde concurentii au avut de rãspuns la întrebãri neasteptate din lumea povestilor, si proba de dans, în care perechile au demonstrat cã stãpânesc o diversitate de stiluri de dans.

Loading...

Iulia Gâza de la „Vocea României”, pe scena Balului Bobocilor LER 2022

Între probe, elevi ai liceului, dar si diversi artisti locali au întretinut atmosfera: Iulia Gâza, Sofia Ungureanu, Monica Rosu si Iustin Homoranu, Trupa Dance Factory. Iulia Gâza este o voce deosebitã, o tânãrã talentatã, îsi hrãneste sufletul cu muzicã si cãrti, iar la cei 18 ani pe care îi are se dedicã în totalitate artei, scrie si compune având ca sursã de inspiratie natura, iubirea si filosofia. Se considerã un om simplu, devotat si sincer, care face tot posibilul sã îsi transforme visul în realitate. Recent, visul si realitatea s-au contopit când a devenit concurenta cunoscutului show Vocea României. Sofia Ungureanu- solista principalã a trupei Unison a Asociatiei DouArt Vaslui, iar din 2015 este membrã a binecunoscutei corale Fantasia. Monica Rosu si Iustin Homoranu au fost concurenti ai emisiunii Super Star, anul trecut. Monica are peste 13 milioane de vizualizãri în mediul online, argument de necontestat în favoarea talentului ei. Anul acesta, cei doi l-au cooptat si pe Cezar Coifu si au devenit un trio destul de recent în lumea muzicalã, desi prietenia lor dureazã de mai multi ani. Trupa Dance Factory a fost înfiintatã de instructorul de dans Cosmin Cretu în anul 2000. De atunci ea a format în spiritul frumosului, al prieteniei si al bucuriei de miscare sute de copii si tineri, care au participat la atât de multe evenimente încât s-a pierdut sirul lor. Actualii membri ai trupei au vârsta cuprinsã între 12 si 17 ani.

Beatrice Donea si Raul Moraru, cei mai populari boboci

Juriul a fost format din sapte membri si a avut o misiune grea: prof. Sprâncenatu Monica (directorul adjunct al Liceului „Mihail Kogãlniceanu” si presedintele juriului), prof. Sãlcianu Mirela (consilierul educativ al liceului), prof. Pãun Ciprian, Popa Ilona (presedintele Comitetului de pãrinti), Chirica Dragos Andrei (reprezentant al Consiliului local în Consiliul de Administratie al scolii), Stroea Adina (reprezentant al Primãriei municipiului Vaslui) si Teodora Ghelbere (reprezentanta elevilor). La finalul celor patru probe, juriul a decis: Ema Covrig si Rares Balan au fost declarati Miss, respectiv Mister Boboc LER 2022. Alãturi de ei, pe podium s-au mai clasat Emilia Ignat si Dragos Szekely – Premiul II, Anisia Bolea si Octavian Mihai Airinei – Premiul III. De asemenea, juriul a mai acordat câteva premii: Beatrice Donea si Raul Moraru – Miss si Mister Popularitate, Mari Chirica si Gabriel Costache – Miss si Mister Elegantã, Roxana Bãlãu si Stefan Andries – Miss si Mister Carismã. Concluzia serii apartine profesoarei Cristina Mãrgãrint, care alãturi de prof. Mirela Fighiuc, a organizat Balul Bobocilor LER 2022: „Esenta acestui eveniment atât de asteptat de tinerii nostri mi s-a revelat, paradoxal (sau nu), nu în lumina scenei, ci în culise. Aici am fost martorã la cel mai sincer si emotionant moment: înainte de a intra pentru ultima oarã pe scenã, bobocii, desi concurenti aflati în pragul deznodãmântului, chicoteau, îsi aranjau reciproc hainele si îsi povesteau unii altora, cu o veselie debordantã, impresiile din spectacol, de parcã erau prieteni de o viatã. Atât de simplu si atât de firesc….”, a declarat prof. Cristina Mãrgãrint.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/balul-bobocilor-de-la-racovita-ema-si-rares-castigatorii-titlurilor-de-miss-si-mister-boboc-ler-2022-foto/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Robo Știri