Cele 80 de cupluri din Bârlad care își sărbătoresc anul acesta „nunta de aur” vor petrece pe acordurile melodiilor interpretate de îndrăgita cântăreață de muzică populară Mioara Velicu și de Fuego. De aceeași atmosferă se vor putea bucura și alte câteva sute de pensionari din oraș, invitați la un restaurant din zona Cerbul de Aur pentru a marca Ziua Internațională a Vârstnicilor. Evenimentul va avea loc pe 5 octombrie, începând cu ora 17.30, și este organizat de Primăria și Consiliul Local Bârlad, în colaborare cu Protopopiatul Bârlad și Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor „Elena Cuza”.
Înainte de petrecerea propriu-zisă, cele 80 de perechi care împlinesc 50 de ani de căsnicie vor lua parte la o ceremonie religioasă, oficiată de la ora 15.30, la Biserica „Sfântul Dumitru”.
Ca și în anii precedenți, municipalitatea va oferi cuplurilor care nu sunt membre ale Casei de Ajutor Reciproc a Pensionarilor, în cazul de față, 36 dintre cele 80 aniversate, atât diplome și flori, cât și plicuri cu anumite sume de bani. În timp ce vor mânca, vor bea și se vor simți bine, atmosfera invitaților va fi întreținută de artiști locali, Ansamblul „Alunelul” din comuna Banca, Ansamblul „Răzeșii” din Pogonești, interpreta de muzică populară Mioara Velicu și Fuego.
Pentru cuplurile aniversate intrarea este gratuită. În schimb, ceilalți participanți vor plăti bilet.

Loading...

Sursa: http://obiectivvaslui.ro/mioara-velicu-si-fuego-la-nunta-de-aur-din-barlad/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.