18.8 C
Vaslui
23 iulie, 2024

„Mini-fotbaliștii” de la Juniorul Bârlad, pe podium la Memorialul „Lucian Lăcătuș”

De către

10 iulie 2024

Recent, echipa de fotbal a Clubului Sportiv Juniorul Bârlad, categoria Under 8, a cucerit medalia de argint la Memorialul „Lucian Lăcătuș”, turneu desfășurat la Drânceni. Competiția a avut loc între 29-30 iunie și s-a desfășurat pe mai multe categorii de vârstă, de la copii și până la adulți și veterani.

„La categoria U8, echipa noastră de copii născuți în anul 2016 a reușit să joace finala turneului cu echipa similară a celor de la Asociația Clubul Sportiv Hușana. În final, am obținut locul al doilea și premiile pentru «Cel mai bun portar» și «Suporterul turneului». La categoria U7, am participat în premieră la un turneu de fotbal cu grupa de copii născuți în anii 2017-2018, experimentând sistemul de joc 4+1, în care am pus accent pe numărul egal de minute și bucuria copiilor de a juca fotbal. Felicitări celor care s-au ocupat de organizarea acestui frumos turneu de fotbal, chiar dacă am avut parte de temperaturi ridicate! V-ați autodepășit! Bravo! Mulțumim pentru invitație, dar mai ales pentru condițiile și premiile frumoase oferite copiilor.

Felicitări! Mulțumim părinților pentru susținerea necondiționată pe toată durata turneului și felicitări tuturor copiilor pentru efortul depus și meciurile frumoase!”, a transmis antrenorul Ovidiu Mangu.

Memorialul „Lucian Lăcătuș” s-a aflat la cea de-a treia ediție și a fost organizat în memoria celui care a fost Lucian Lăcătuș.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2024/07/mini-fotbalistii-de-la-juniorul-barlad-pe-podium-la-memorialul-lucian-lacatus/

Ultimă oră

Același autor