Loading...

VANDALI… Rãzbunare din cauza locului de parcare sau invidie! Cam asa s-ar putea explica pãtania unui husean care, ieri dimineatã, si-a gãsit masina abia cumpãratã, distrusã de zgârieturi, fãcute în mod intentionat. Omul îsi parcase vehiculul în zona “Stadion”, dupã ce întrebase, spune el, responsabilii bazei sportive dacã îi dau voie. Trei dimineti la rând însã o gãsise cu stergãtoarele ridicate, semn cã deranjeazã pe cineva, dar cum a lãsat-o tot acolo, pânã la vandalizare nu a mai fost decât un pas. “Asta-i România, fratilor! Rezolvãm problemele, zgâriind masinile oamenilor”, a spus Vlad, sofer de TIR.

“Aviz proprietarilor de masini din zona Stadionului din Husi, care îsi parcheazã masinile în parcarea de acolo”, spune, supãrat, tânãrul de 29 de ani, proprietar al unei Skoda Superb. Omul si prietena sa au achizitionat recent aceastã masinã si, întrucât i-au expirat numerele, au decis sã o parcheze într-un loc ferit, pânã vor ajunge la Vaslui, la R.A.R. “Noi am vorbit înainte cu cei de la Stadion si i-am întrebat. Au spus cã nu e nicio problemã, dacã parcãm mai în spate, undeva, acolo, ca sã nu încurcãm pe nimeni. Asa am si fãcut. Nu avea pe cine sã deranjeze. Vreo trei zile însã am gãsit stergãtoarele de la masinã ridicate în sus, semn cã cineva umblã la ea. Acum însã am gãsit-o zgâriatã toatã. Asa ceva nu se face, cã doar nu suntem sãlbatici”, spune Mãdãlina. “Oare asta e metodã de a rezolva o problemã? Oare cum ar fi sã rezolvãm asa, toti soferii, când ne sunt luate locurile de parcare, zgâriind masinile celor care au luat acel loc? Asta-i România, fratilor!”, s-a lamentat huseanul Vlad.

Locurile de parcare, o problemã serioasã, la Husi!

Proprietarul masinii zgâriate este convins cã totul s-a petrecut din cauza cã este posibil sã fi luat, fãrã sã vrea neapãrat, locul de parcare al cuiva. “În primul rând, aici, locurile de parcare nu sunt ale nimãnui. Nu le-a închiriat nimeni de la Primãrie, din câte stim. Fiecare parcheazã civilizat, cum poate. Dacã am luat locul cuiva, asa se rezolvã problema? Distrugi masina?”, întreabã, revoltati, tinerii. Din pãcate, acestia sustin cã nu au fãcut sesizare la Politie, din cauza faptului cã nu prea au încredere cã s-ar putea rezolva ceva. “Ne ducem, dar nici nu stim cine ar fi putut fi. În zonã nu cred cã sunt camere de supraveghere”, spune Mãdãlina. De altfel, la nivelul municipiului Husi, problema lipsei locurilor de parcare suficiente pentru numãrul de masini este una cunoscutã de alesi. Primarul Ioan Ciupilan a venit inclusiv cu ideea înfiintãrii în viitor a unor parcãri cu platã, tocmai pentru ca husenii, mai cu seamã, cei de la bloc, sã fie siguri pe locul pe care îl vor detine, contra cost.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/masina-distrusa-de-zgarieturi-din-invidie-sau-razbunare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.