Liceul „Mihai Eminescu” din Bârlad a dat startul la Miss Boboc! (FOTO, VIDEO)

0

Loading...

FRUMOASE  Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” din Bârlad a deschis seria Balurilor Bobocilor din Bârlad, la sfârsitul sãptãmânii trecute desemnând una din candidatele la titlul de cea mai frumoasã si mai talentatã elevã de la clasa a IX-a. În competitie au intrat cinci concurente, toate având sanse reale de a intra în posesia mult râvnitului titlu de “Miss Boboc”. Ele au fost încurajate de peste 200 de elevi si profesori. La final, titlul de Miss a fost adjudecat de Iustina Mihaela Cojocaru. Cîstigãtoarea a sãrbãtorit cum se cuvine, bucuria ei fiind imortalizatã în zecile de poze fãcute alãturi de prieteni si colegi.

Elevii si profesorii de la Liceul Teoretic “Mihai Eminescu” din Bârlad si-au ales, vineri searã, cea mai frumoasã si mai talentatã elevã de la clasa a IX-a. Organizatorii de la clasa a XII-a F1 (Filologie) au ales ca loc de desfãsurare a evenimentului Cercul Militar din Bârlad. Concursul a cuprins cinci probe: prezentare, culturã generalã, talente, prezentare tinute vestimentare si ultima probã „surprizã hazlie”. Pe parcursul spectacolului au evoluat si interpreti si trupe de dans din liceu si din oras. La finalul spectacolului a sustinut un recital interpretul de muzicã rapp DJ Dragnu din Iasi.

Cele cinci probe de concurs au fost concepute special pentru a pune în valoare aptitudinile candidatelor la titlul de Miss Boboc. Atmosfera a fost una extraordinarã, ceea ce denotã cã distractia si voia bunã au fost la ele acasã. Timp de aproape douã ore concurentele au fost încurajate si rãsplãtite cu aplauze de public. De asemenea, au fost organizate concursuri cu premii din partea sponsorilor, iar în pauze au sustinut recitaluri cîtiva tineri artisti locali. Nimeni nu a simtit când s-a scurs timpul pânã la momentul cel mai asteptat al serii, anuntarea cîstigãtoarei. Juriul, constituit din cadre didactice, din reprezentanti politici (PSD) si reprezentanti din partea unor firme care au sponsorizat evenimentul, a avut o misiune dificilã. Punctajul a fost cât se poate de strâns, astfel cã fiecare concurentã a primit un premiu. Prezentatorii spectacolului, Andreea Bucur si Rares Popa, au animat întregul spectacol, prezentând toate probele concursului: culturã generalã, hobby-uri, întrebãri fulger, perspicacitate. Spectacolul a fost presãrat cu diferite scenete, dansuri si cântece interpretate de elevii liceului.

Clasamentul

Locul V- Miss Naturalete, Balan Carla Elena cu 126 de puncte

Locul IV – Miss Originalitate, Burdujan Melania Daiana cu 136 de puncte

Locul III – Roman Cerasela Maria cu 163 de puncte

Locul II – Cãrãusu Stefania Andrada cu 164 de puncte

Locul I si Miss Boboc 2017 – Cojocaru Iustina Mihaela cu 185 de puncte.

Membrii juriului au fost Veronica Huiban, director adjunct, Dorin Apostu, Gabi Stoica, Natalia Pascal, Elena Plesu, Andreea Manu, Alexandru Goga, Vlad Banovschi, Alina Caloian, Elena Caranfil, Nicoleta Pavel si Bianca Moraru, Miss Boboc 2014.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/liceul-%e2%80%9emihai-eminescu%e2%80%9d-din-barlad-a-dat-startul-la-miss-boboc-foto-video

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.