fbpx
2.2 C
Vaslui
vineri, 27 ianuarie, 2023

Liceele din județ pot fi dotate cu laboratoare inteligente prin PNRR

De către

Loading...

6 ianuarie 2023

Unitățile școlare de genul liceelor, colegiilor, școlilor profesionale, palatelor și cluburilor copiilor din județ se pot înscrie pentru a obține fonduri necesare dotării cu laboratoare inteligente prin PNRR. În prima etapă, au fost puse la dispoziție fonduri totale de aproape 117,5 milioane de euro la nivel național.

La finele lunii decembrie, Ministerul Educației, în calitate de coordonator de reforme și investiții finanțate prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a anunțat lansarea apelului competitiv de proiecte pentru „Dotarea cu laboratoare inteligente a unităților de învățământ secundar superior, a palatelor și a cluburilor copiilor”, finanțat prin PNRR. Potrivit oficialilor Ministerului, în total, se vor aloca 117.499.800 euro pentru dotarea cu echipamente TIC de tip „smart lab” și materiale educaționale specifice pentru dezvoltarea unui laborator digital inteligent în fiecare liceu, colegiu, școală profesională, precum și în palatele și cluburile copiilor. Evident, doar dacă se vor înscrie și vor îndeplini cerințele impuse.

Potrivit acestora, cererile de finanțare pentru obținerea de fonduri pot fi depuse prin platforma electronică dedicată PNRR, până cel târziu pe data de 1 martie. Potențialii beneficiari ai apelului pot adresa întrebări legate de depunerea cererilor de finanțare la adresa de e-mail consultare.pnrr@edu.gov.ro.

Sursa: http://www.monitoruldevaslui.ro/2023/01/liceele-din-judet-pot-fi-dotate-cu-laboratoare-inteligente-prin-pnrr/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Robo Știri