Liberalii au dăruit flori vasluiencelor

0

De 8 Marie, Ziua Internațională a Femeii, liberalii vasluieni au organzizat o acțiune prin care toate femeile întâlnite pe străzile municipiului Vaslui au avut frumoasa surpriză de a primi lalele.

Loading...

Vasluiencele care au trecut prin centrul municipiului Vaslui duminică, 8 martie, de Ziua Internațională a Femeii, au avut plăcuta surpriză de a primi flori. Cei care s-au gândit astfel la ele au fost liberalii vasluieni, care le-au ieșit în cale cu lalele.

„Primăvara aduce cea mai frumoasă sărbătoare dedicată femeii și cu această ocazie, noi, liberalii din municipiul Vaslui, am ieșit în întâmpirarea tuturor doamnelor și domnișoarelor din oraș, pentru a le aduce un mic zâmbet și o urare de bine! Membrii organizației au împărțit lalele galbene, ca simbol al primăverii și tot sprijinul lor pentru soluționarea problemelor pe care le-au menționat unii cetățeni! La mulți ani, minunate femei, să aveți o viață ca o primăvară și să ne luminați mereu cu zâmbetele dumneavoastră!”, a spus Tudor Polak, președintele Organizației Municipale Vaslui a PNL.