Liber la bãtut fete, pentru Sebi de la Husi!

0

Loading...

RÃZGÂNDITÃ… Bãtãusul din Husi, Sebastian Paul Olaru, 21 de ani, care, pe 5 martie, a lovit brutal o elevã chiar în fata Colegiului unde aceasta învatã, a scãpat de Justitie si este liber sã mai batã si alte fete! În mod previzibil parcã, fata, în apãrarea cãreia s-a fãcut atunci destulã vâlvã, a uitat de bãtaie si a decis sã îsi retragã plângerea.

Au trudit degeaba procurorii ca sã îi facã dosar serios lui “Sebi”, agresorul care a tãbãrât pe fata de 17 ani, care nu îl mai voia de iubit, cãci victima… s-a rãzgândit. Acuzat de amenintare în formã continuatã si de lovire, Olaru a scãpat basma curatã, dupã ce elevei i-au trecut si spaima, dar si rãnile provocate de capul “iubitului”. “Când iubirea e mare, nu poate fi opritã nici mãcar de un cap în nas”, glumesc acum, ironic, colegii liceenei bãtute. Instanta a luat act ieri de retragerea plângerii acesteia si nu a putut decât sã dispunã încetarea procesului penal, obligând-o, totusi, pe adolescentã la plata a 100 de lei, drept cheltuieli judiciare.

“Sebi” nu s-a mai complicat cu delicatetea, ci i-a dat un cap în gurã

De reamintit cã la începutul lunii martie, Sebastian Paul Olaru, 21 de ani, si-a lovit fost iubitã cu capul, umplând-o de sânge, chiar în fata Colegiului, de fatã cu o multime de colegi, aflati în pauzã. Fata a fost lovitã atât de brutal, încât a ajuns la Spitalul municipal Husi, speriatã, plinã de sânge si cu o ranã la nivelul piramidei nazale. Colegii au povestit cã ea fusese chematã de individ în apropierea scolii, în timpul unei pauze. Vrând sã o convingã sã continue relatia cu el, “Sebi” nu s-a mai complicat cu delicatetea si i-a dat, pur si simplu, un cap în gurã, umplând-o de sânge. A fost sunatã Salvarea, dar si Politia, iar anchetatorii au trecut la verificãri serioase. Degeaba, însã! Cum i-a trecut victimei supãrarea, cum s-a retras plângerea.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/liber-la-batut-fete-pentru-sebi-de-la-husi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.