fbpx
17.5 C
Vaslui
miercuri, 10 august, 2022

LA CONDUCERE… Profesorii care vor sã devinã directori vor putea participa, luna urmãtoare, la un nou concurs pentru posturile vacante. Înscrierea va începe pe 28 iunie si va fi deschisã pânã pe 17 iulie. Proba scris ã se va desf ãs ura î n data de 8 septembrie 2022, iar interviurile vor fi sus t inute î n perioada 22-29 septembrie 2022. Pe 30 septembrie se vor afisa rezultatele finale, iar pe data de 5 octombrie vor fi emise deciziile de numire în functii. În judetul Vaslui sunt disponibile 37 de functii de conducere, atât în mediul rural, cât si în mediul urban.

Aceasta este a treia rundã a concursului pentru directori. „În urma sesiunilor 2021 si 2022 au fost ocupate peste 80% din totalul functiilor de conducere din unitãtile de învãtãmânt preuniversitar de stat, continuarea acestui demers fiind o consecintã fireascã a politicii ministerului de profesionalizare a managementului scolar. Concursul va începe în data de 27 iunie 2022, odatã cu publicarea celor 1.700 de functii rãmase vacante. Depunerea dosarelor de candidaturã este programatã în prima jumãtate a lunii iulie. Proba scrisã se va desfãsura în data de 8 septembrie 2022, iar interviurile vor fi sustinute în perioada 22-29 septembrie 2022”, a spus Sorin Cîmpeanu, ministrul Educatiei.

Loading...

37 de func t ii de conducere vacante î n unit ãt ile de î nv ãtã m â nt preuniversitar de stat din jude t ul Vaslui

În urma rundei a doua a concursului, au rãmas neocupate 37 de functii de conducere în unitãtile de învãtãmânt preuniversitar de stat din judetul Vaslui. Dintre acestea, pentru 32 de functii nu a optat nimeni. Printre ele se numãrã si posturile de director si director adjunct în scolile gimnaziale „Anastasie Panu” si „Mihail Sadoveanu”, ambele din Husi, si în scoala Gimnazialã „Anastasie Fãtu” Berezeni. De asemenea, nici pentru Seminarul Teologic Ortodox „Sf. Ioan Gurã de Aur” Husi si Centrul Judetean de Excelentã Vaslui nu a optat nimeni. Au fost însã si scoli pentru care au fost candidati, dar au picat la proba scrisã: Liceul cu Program Sportiv Vaslui – candidatul pentru functia de director adjunct a picat cu nota 6,20, scoala Gimnazialã „Manolache Costache Epureanu” mun. Bârlad, jud. Vaslui – candidat notat cu 6,20 proba scrisã, Liceul Tehnologic „Dimitrie Cantemir” sat Fãlciu, jud. Vaslui – 6,60, Liceul Tehnologic „Petru Rares” mun. Bârlad, jud. Vaslui – 6,40, Școala Gimnazialã nr. 1 sat Hoceni, jud. Vaslui – 6,60. Alte functii de conducere vacante: Școala Gimnazialã „Alexandra Nechita” Vaslui (director), Școala Gimnazialã „Elena Cuza” (director), Centrul Școlar de Educatie Incluzivã Negresti (director), Centrul Școlar de Educatie Incluzivã „Constantin Pufan” Vaslui (director), Grãdinitele cu Program Prelungit nr. 1, 10, 12 din Husi (director) etc.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/un-nou-concurs-pentru-profesorii-care-vor-sa-devina-directori-programat-luna-viitoare/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
12CititoriConectați-vă

Robo Știri