Iubitul bãtãusei amenintã: “vã dau foc, sã ardeti ca sobolanii”

0

Loading...

SMARDOII SE DAU ÎN STAMBÃ

AMENINTÃRI… Romina Moldoveanu, tânãra care a bãtut o elevã în fata Inspectoratului de Jandarmerie din Vaslui, si iubitul acesteia se dau mari si tari pe Facebook. Deranjati de faptul cã ziarul Vremea Nouã a publicat filmuletul bãtãii, cei doi au trimis redactiei mesaje prin care au încercat sã-si exprime nemultumirile. Ba mai mult, Florinel, amorezul fetei, ne-a “somat” sã stergem imaginile, pentru cã altfel se va vedea nevoit sã recurgã la un gest extem. “Pune mâna si sterge video-ul în care se bat fetele alea, cã vã dau foc, sã ardeti ca sobolanii”, ne-a transmis acesta printr-un mesaj privat pe pagina de Facebook a ziarului.

De cealaltã parte, si Romina Moldoveanu continuã sã-si dea în petec, asa cum a fãcut-o în 2015, când a luat apãrarea celor sapte violatori din Vãleni. Iatã ce ne scrie aceasta: “Voi altã treabã chiar nu aveti decât sã mã pupati în f**d? Nu aveti alte reportaje de fãcut? Chiar asa tare îmi purtati grijã? Si cine m***a mea v-o amenintat? Cred cã sunteti ori prosti, ori terminati de viatã. Vedeti-vã de treabã în pana mea si nu mã mai cãlcati atât pe nervi, mã atinge pe mine undeva cã îmi purtati mie grija si despre ce scrieti cã doar trebuie sã mai aberati putin cã altfel nu ati avea audientã. Ma pi** pe voi si pe ziarul vostru de c***t, sãrãciilor care sunteti. Cãutati-vã alt subiect de barfã, cã începeti sã mã scoateti din nervi”.

“Nimeni nu are dreptul sã-ti agreseze copilul”

Dincolo de toate acestea, filmuletul în care Romina Moldoveanu este surprinsã în timp ce trãgea de pãr si lovea cu pumnii si picioarele o elevã de la Liceul “Stefan Procopiu”, a stârnit revoltã în rândul vasluienilor, care au criticat lipsa de reactie a trecãtorilor, precum si tupeul agresoarei. “Mã uit si sunt atât de revoltatã pe lumea ce a trecut nepãsãtoare pe lângã acest incident, iar tu, mãi bãiatule, ce stai si filmezi puteai foarte bine sã te bagi între ele. Am o fatã si cred cã dacã ar îndrãzni cineva sã ridice mâna la ea, nu stiu ce i-as face! Oricare ar fi motivul, nimeni nu are dreptul sã-ti agreseze copilul. La scoala de corectie cu tine “smardoaico”!”, a comentat vasluiancã. “Rusine adultilor care au trecut nepãsãtori pe lângã fata batutã! Inclusiv sofer fiind, dacã vedeai, trebuia sã opresti masina si sã aperi un om aflat la necaz! Acesta este adevãratul nivel la care s-a ajuns, multi dintre tinerii României nu mai au educatie, din pãcate”, a mai comentat un vasluian.

Romina Moldoveanu, pe mâna politiei

Situatia nu va rãmâne fãrã urmãri pentru tânãra bãtãusã, întrucât filmuletul acuzator a ajuns si în posesia politistilor vasluieni. Acestia s-au autosesizat si, imediat ce au vizionat imaginile, au început cercetãrile. Au audiat-o pe agresoare si i-au deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, loviri si alte violente. (Ana Mocanu)

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/iubitul-batausei-ameninta-va-dau-foc-sa-ardeti-ca-sobolanii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.