12.5 C
Vaslui
4 mai, 2024

“Interlopul” Moșailov, la dreapta lui Adrian “Beleaua”, cel considerat urmașul lui Costel Corduneanu

ALĂTURI… Lumea interlopă din judeșul Vaslui are reprezentant la înmormântarea celui considerat cel mai temut interlop din România, Costel Corduneanu. Zilele trecute, la priveghi, în timp ce Adrian Corduneanu, fratele decedatului, dădea declarații presei,

, un apropiat al familiei îndoliate. Cu borseta pe umăr și îmbrăcat într-un tricou de culoare neagră, Moșailov era vizibil afectat de dispariția liderului clanurilor interlope din România. Marți, pe data de 16 aprilie, la doar o zi de când și-a dat ultima suflare pe patul de spital, sicriul cu trupul neînsuflețit al lui Costel Corduneanu a fost depus la un restaurant din Iași, iar priveghiul se va ține până vineri, când urmează să aibă loc înmormântarea.

Deocamdată nu s-a decis cine urmează să ocupe tronul lăsat liber de Costel Corduneanu, însă cele mai mari șanse le are fratele său, Adrian “Beleaua” Corduneanu. Funeraliile capului familiei Corduneanu, decedat la vârsta de 54 de ani, sunt programate pentru vineri, 19 aprilie, ora 14.00, la cimitirul “Eternitatea” din Iași. Costel Corduneanu, liderul clanului care îi poartă numele, supranumit de discipolii săi “Stăpânul Moldovei”, ar avea dreptul să fie înmormântat cu onoruri militare. Temutul interlop a dobândit gradul de subofițer în cadrul Ministerului Afacerilor Interne ca urmare a activității sportive. Până să ajungă șeful clanului ieșean, Costel Corduneanu a fost sportiv de performanță, campion mondial la lupte libere, legitimat la cluburile Steaua și Dinamo.

Pentru cele trei zile de priveghi, familia Corduneanu a închiriat un restaurant de lux din Iași (La Castel), unde a fost depus trupul neînsuflețit al liderului clanului. Localul este situat în partea de nord a orașului, iar participanții la ceremonialul religios vor trebui să parcurgă un traseu care va traversa zona Copou. Special pentru acest moment, în curtea restaurantului a fost amenajat un cort de mari dimensiuni, unde rudele și apropiații să treacă prin fața sicriului. Trei zile va dura priveghiul, timp în care poliția este în alertă maximă. În această perioadă, sunt așteptate să ajungă la Iași sute de persoane, printre care șefi ai clanurilor de interlopi din București, dar și din alte zone ale țării, precum și din străinătate. Adrian Corduneanu “Beleaua”, cel considerat a fi succesorul lui Costel Corduneanu la conducerea clanului Cordunenilor, a vorbit la priveghiul fratelui său și a explicat că familia ar dori ca acesta să rămână în amintirea tuturor drept “campionul care a reprezentat România”. “Suntem îndurerați cu toții, mama, frați, surori, nepoți, prieteni, toți. Ați văzut câtă lume a venit și el a fost și este iubit de toată lumea”, a declarat Adrian Corduneanu. Pe toată durata interviului, acesta l-a avut în dreapta pe vasluianul Ionuț Moșailov, unul dintre reprezentanții lumii interlope vasluiene.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/interlopul-mosailov-la-dreapta-lui-adrian-beleaua-cel-considerat-urmasul-lui-costel-corduneanu/

Ultimă oră

Același autor