Loading...

TENTATIVÃ…. Caz incredibil la Popeni. Un adolescent de 17 ani, Paul Cãpraru, a vrut sã-si violeze vecina de 33 de ani, punând la cale un plan diabolic. Bãiatul o ochise pe femeie de ceva vreme si, ziua în amiaza mare, a chemat-o la el în curte sub pretextul de a-l ajuta la ceva. Când femeia a ajuns în holul locuintei, pustiul, înfierbântat i-a sãrit în spinare si a pus-o la pãmânt, începând sã-i rupã hainele de pe ea. A început o luptã crâncenã între femeie si agresor, iar tipetele au alertat vecinii, care au sunat la 112. Violatorul a dispãrut imediat, dar a fost gãsit de politisti dupã trei zile. Judecãtorii l-au bãgat în arest preventiv pentru urmãtoarele 30 de zile!

Pe 3 septembrie, un pustan de 17 ani, Paul Constantin Cãpraru, s-a simtit plin de energie si cu hormonii tropãind serios prin sânge. Cum era el asa „înfierbântat” a pus ochii pe o vecinã de 33 de ani, femeie puternicã si cu familie, venitã recent acasã din spatiul european, unde munceste alãturi de sot, conducând TIR-uri prin toatã Europa. Tânãrul Cãpraru s-a gândit cã e rost de un viol si astfel s-a dus la vecina sa, aflatã prin curte, si a rugat-o sã vinã pânã la el acasã sã-l ajute sã mute un pat din curte în casã, pentru cã începuse sã plouã. Femeia de bunã credintã, cunoscându-l pe tânãr de mic copil, s-a dus sã-l ajute. Numai cã în curte nu era niciun pat, iar el i-a spus cã patul e în casã, ridicat la perete si pe ãla voia sã-l dea jos. Au intrat în casã si pe hol femeia s-a trezit cã este trântitã la pãmânt, iar copilul pe care-l stia se transformase într-o bestie ce trãgea de zor de hainele ei, cerându-i insistent sã întretinã cu el raporturi sexuale. Femeia, care este una zdravãnã, de la tarã si hotãrâtã, s-a luptat cu el minute în sir, tipând si încercând sã scape. De douã ori a fost pusã la pâmânt si abia a reusit sã scape cu fuga din mâinile adolescentului înfierbântat. Cât a avut loc lupta în casã, mai multi vecini au auzit tipete în locuintã si, gândindu-se la ce este mai rãu, au sunat la 112 si au anuntat politia. Când au vãzut femeia ce a iesit tipând din casã si cu hainele rupte, având urme de lovituri pe fatã si pe corp, oamenii au înteles ce s-a petrecut si au solicitat politiei sã vinã mai repede. Tânãrul a dispãrut de la domiciliu, iar femeia a mers la Politia Zorleni, unde a depus plângere pentru tentativã de viol, loviri si alte violente. Politistii, împreunã cu conducerea Sectiei 3 Politie Ruralã Bârlad, au demarat cercetãrile.

Tatãl criminal, fiul violator…

Pe Paul Cãpraru politistii l-au gãsit dupã trei zile, timp în care acesta se fãcuse nevãzut, dar avea telefonul deschis. Oricât au sunat politistii, acesta rãspundea, dar nu vorbea. Pânã la urmã a ajuns pe mâna oamenilor legii, care l-au retinut 24 de ore. Pe 7 septembrie l-au prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, cu propunere de emitere a unui mandat de arestare preventivã. Judecãtorii bârlãdeni au admis solicitarea procurorului de caz, astfel cã tânãrul Cãpraru a fost „cazat” în arestul IPJ Vaslui. Povestea acestui violator minor este una destul de tristã: tatãl sãu si-a ucis sotia din bãtaie în urmã cu sase ani, astfel cã a fost condamnat pentru lovituri cauzatoare de moarte la cinci ani detentie. Tocmai s-a întors acasã, fiind eliberat din penitenciar, si s-a mutat împreunã cu Paul, feciorul sãu, care a stat fãrã mamã si fãrã tatã, timp de cinci ani, si a fost crescut de un unchi. Cum a crescut acest copil, rãmas de la 11 ani fãrã mamã si cu tatãl în puscãrie, se vede: a ajuns la puscãrie la nici 18 ani!

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/%e2%80%9einfierbantat-un-adolescent-de-17-ani-a-poftit-la-vecina-de-33-de-ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.