Indivizii de la Valea Grecului, acuzati de sechestrare si tentativã de viol, trimisi în judecatã!

0

Loading...

JUDECATÃ… Invidizii de la Valea Grecului, care, în urmã cu o lunã de zile, au sechestrat o copilã de 14 ani, pe care au încercat sã o batjocoreascã, au fost trimisi în judecatã de cãtre procurorii Parchetului de pe lângã Judecãtoria Husi. Ieri li s-au verificat si mãsurile preventive, iar instanta a decis cã meritã sã rãmânã preventiv dupã gratii, chiar dacã ei au plâns si au spus cã vor acasã, în arest la domiciliu sau sub control judiciar.

Le-a iesit bãutura din cap si când s-au trezit dupã gratii si-au dat seama nu a fost bine ce au fãcut. Prea târziu însã, spun anchetatorii, care deja au finalizat cercetãrile în cazul celor trei bãieti din Valea Grecului, care, în urmã cu o lunã de zile, au sechestrat într-o cramã o elevã de clasa a VI-a, cu gândul de a o batjocori. Au fost trimisi în judecatã, sub acuzatia de lipsire de libertate în mod ilegal, dar si tentativã de viol. Doi dintre ei – Vasilache Cosmin Mihai si Manolache Cosmin – au fost arestati preventiv, cel de-al treilea inculpat, Manolache Sergiu Ionut, fiind minor, în vârstã de 16 ani, a fost lãsat în libertate, pentru a fi evaluat în vederea stabilirii discernãmântului.

Luati la întrebãri, indivizii si-au motivat fapta spunând cã erau beti, dar si cã stiau despre fatã cã ar fi…usuraticã

De reamintit cã în acest caz, fata de 14 ani a fost luatã în toiul noptii de cei trei consãteni, cu vârste între 16 si 18 ani. Au închis-o într-o cramã si, prin constrângere, au vrut sã întretinã relatii intime cu ea. Minora a refuzat si, într-un final, a reusit sã scape de agresori, alertând Politia. Luati la întrebãri, indivizii si-au motivat fapta spunând cã erau beti, dar si cã stiau despre fatã cã ar fi…usuraticã. I-au sustinut si rudele, care au jignit copila si au invocat faptul cã aceasta a rãmas repetentã. “E un copil, poate nu are minte. Dacã a rãmas repetentã, cineva trebuie sã o nenoroceascã asa? Ei, care sunt majori doi dintre ei, nu s-au gândit cã vor ajunge la puscãrie? Acum sã plãteascã”, au spus rudele copilei.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/indivizii-de-la-valea-grecului-acuzati-de-sechestrare-si-tentativa-de-viol-trimisi-in-judecata

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.