Puștiul de 17 ani din Bârlad, care se ascundea de câtva timp de poliție, după ce aflase că este căutat ca urmare a comiterii mai multor infracțiuni, a fost arestat.

Loading...

Ieri dimineață, polițiștii de la Biroul de Investigații Criminale Bârlad au reușit să pună mâna Radu Toma Ionuț și să-l trimită în arestul Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Vaslui, după ce instanța bârlădeană a emis pe numele său un mandat de arestare în lipsă. Decizia instanței survine la câteva zile de la vestita urmărire printre blocurile din centrul Bârladului, relatată de ziarul nostru, când tânărul a reușit să scape din mâinile polițiștilor care au alergat după el mai bine de o oră.

”Polițiștii de la Bârlad l-au identificat pe tânărul de 17 ani pe numele căruia instanța a emis mandat de arestare în lipsă, punând în aplicare respectivul mandat. În acest moment sunt efectuate cercetări pentru stabilirea întregii sale activități infracționale. La finalul anchetei vom putea afla câte din acțiunile de care este bănuit se probează. Mai multe detalii despre caz nu pot fi comunicate deocamdată”, a declarat, pentru Est News, Loredana David, purtător de cuvânt al IPJ Vaslui.

Individul este cercetat pentur comiterea a zeci de spargeri din locuințe, magazine, depozite. El face parte și din grupul celor care au spart agenția loto din centrul Bârladului, acum câteva săptămâni, când ar fi fost furat seiful cu bani, dar și două terminale loto, care au fost găsite aruncate în apropierea agenției. Vom reveni cu amănunte. (Paul ALEXA)

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/08/17/individul-care-s-jucat-de-hotii-si-vardistii-cu-politistii-barladeni-fost-arestat/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.