de Mihaela NICULESCU

Loading...

Un polițist local, aflat în timpul liber, a prins un hoț care “operase” în piața din Bârlad. Neculai Bocăneț, angajat al Poliției Locale Bârlad se afla vineri, 13 octombrie, în piața ”Sfântul Ilie”, la cumpărături. La un moment dat acesta a auzit câteva voci care strigau “hoțul, hoțul”. Polițistul, îmbrăcat în ținută civilă, a reușit să zărească imediat hoțul, l-a imobilizat și a sunat la sediul Poliției Locale pentru a sesiza infracțiunea de furt și a trimite un echipaj la fața locului.

“Mă aflam în piață la cumpărături în momentul în care un tânăr a furat portofelul unui domn mai în vârstă. Am alergat după el și l-am prins, după care l-am predat celor doi colegi ai mei aflați în tură”, a declarat pentru Est News Neculai Bocăneț.

Polițiștii locali au întocmit proces verbal de depistare a infracțiunii flagrante de furt, pe care l-au predat Poliției Municipale. Hoțul se numește Andrei Vasile Crețu, are 18 ani și locuiește în Trestiana. Portofelul pe care a reușit să-l fure conținea 810 lei și aparținea unui pensionar în vârstă de 69 de ani, pe nume Toader Olaru.

Speriat de strigătele victimei, infractorul a aruncat portofelul subtilizat, așa încât în momentul percheziției în buzunare avea o singură brichetă, însă acest lucru nu-l va salva de consecințele faptei sale, urmărită pe viu de o sumedenie de bârlădeni, martori la incident.

Reprezentanții Poliției Locale atrag atenția celor care tranzitează Piața “Sfântul Ilie” să fie atenți cu gențile și portofelele pe care le au la ei, pentru că piața mișună de hoți, care nu sunt întotdeauna prinși.

comments

Sursa: http://estnews.ro/2017/10/17/un-politist-local-aflat-afara-programului-pus-mana-pe-un-hot-venit-la-furat-piata-din-barlad/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.