Loading...

ARESTATI Patru bãrbati din Bârlad, cu vârste cuprinse între 18 si 28 de ani, bãnuiti de comiterea mai multor infractiuni de furt, respectiv furt calificat, au fost retinuti de cãtre politisti. Doi dintre acestia, Andrei Cristian Mihai si Rãzvan Grigore, au fost arestati preventiv, iar pe numele celorlalti doi a fost dispusã mãsura controlului judiciar.

Politistii Biroului de Investigatii Criminale Bârlad au retinut pe bazã de ordonantã patru bãrbati din municipiul Bârlad, care ar fi comis mai multe infractiuni de furt si furt calificat pe raza municipiului Bârlad, în perioada mai – august 2017. În urma cercetãrilor efectuate, politistii au identificat si probat activitatea infractionalã a celor patru, bãnuiti de sãvârsirea infractiunilor respective, si anume: un bãrbat de 28 de ani, unul de 18 ani si doi în vârstã de 17 ani, toti din municipiul Bârlad. „Acestia sunt cercetati într-un dosar complex, pentru sãvârsirea infractiunilor de furt si furt calificat (din locuinte, societãti comerciale si autoturisme). Dintre bunurile sustrase, amintim: obiecte electronice si electrocasnice, produse alimentare, bãuturi alcoolice, obiecte de îmbrãcãminte, bani si altele. Urmeazã ca prejudiciul cauzat prin comiterea furturilor sã fie stabilit cu exactitate”, a precizat Silvia Manta, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

În seara de 7 septembrie, cei patru retinuti au fost prezentati cu propunerea de dispunere a unei mãsuri preventive la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad. Fatã de cei doi tineri de 17 ani a fost dispusã mãsura controlului judiciar, pe o perioadã de 60 de zile. Pe numele celorlalti doi bãrbati, Andrei Cristian Mihai si Rãzvan Grigore, în vârstã de 18, respectiv 28 de ani, urmare a probatoriului administrat de cãtre organele de cercetare penalã, Judecãtoria Bârlad a emis mandate de arestare preventivã pentru o perioadã de 30 de zile.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/inca-patru-barladeni-care-au-furat-%e2%80%9econsistent-au-fost-prinsi

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.