10 C
Vaslui
26 aprilie, 2024

Încă o victimă a jocurilor de noroc! O femeie de 54 de…

Încă o victimă a jocurilor de noroc! O femeie de 54 de ani s-a sinucis. A pierdut sume uriașe la păcănele

Jocurile de noroc continuă să facă victime! De curând, o femeie în vârstă de 54 de ani din Vaslui s-a sinucis. Aceasta a pierdut o sumă uriașă la păcănele.

relatează că și femeia dar și concubinul acesteia petreceau ore întregi în sălile de joc de noroc. Ba mai mult, se pare că cei doi aveau datorii foarte mari și aproape că nu mai aveau bani pentru plata chiriei și a triaiului de zi cu zi.

Cei doi nu aveau o situație financiară rea, ambii lucrând la o firmă de taxi din oraș, ea ca dispecer, el ca șofer. Cu câteva zile înainte de a se sinucide, femeia a fost văzută într-o sală de jocuri de noroc, apropiații bănuind că aceasta a pierdut o sumă mare de bani la păcănele, mai notează sursa citată.

Urmărește România Liberă pe

2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, ia apărarea PNL, în calitate de partid aliat la guvernare, susținând că doar din rea-credință poate…

Sursa: https://romanialibera.ro/la-zi/inca-o-victima-a-jocurilor-de-noroc-o-femeie-de-54-de-ani-s-a-sinucis-a-pierdut-sume-uriase-la-pacanele/

Ultimă oră

Același autor