fbpx
1.7 C
Vaslui
miercuri, 30 noiembrie, 2022

Înalta Curte de Casație și Justiție a admis recursul președintelui Klaus Iohannis și a anulat Hotărârea Colegiului Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării prin care președintele a fost amendat cu 5.000 de lei pentru declarații referitoare la Ținutul Secuiesc. Decizia este definitivă.

„Admite recursul declarat de recurentul – reclamant Preşedintele României Klaus Werner Iohannis – prin Administraţia Prezidenţială împotriva sentinţei nr. 100 din 29 ianuarie 2021 a Curţii de Apel Bucureşti – Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Casează sentinţa recurată şi, în rejudecare, admite acţiunea. Anulează Hotărârea Colegiului Director al Consiliului Naţional pentru Combaterea Discriminării nr.443/20.05.2020. Definitivă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor de către grefa instanţei, conform art. 402 din Codul de procedură civilă, astăzi, 17 noiembrie 2022”, se arată în decizia Înaltei Curții de Casație și Justiție.

Loading...

Preşedintele Klaus Iohannis a contestat amenda de 5.000 de lei primită de la Consiliul Naţional pentru Combaterea Discriminării, în urma declaraţiilor sale la adresa PSD, privind proiectul de lege referitor la autonomia Ţinutului Secuiesc.

Citește mai mult la:

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/iccj-a-anulat-amenda-primita-de-klaus-iohannis-de-la-cncd-pentru-declaratiile-privind-tinutul-secuiesc/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Robo Știri