Loading...

ANCHETATÃ DE POLITIE

VIOLENTÃ….Romina Moldoveanu, agresoarea din Munteni, nu este pentru prima datã când se dã în spectacol, ea fiind cea mai aprigã sustinãtoare a celor sapte violatori.

ANCHETÃ… Politistii vasluieni s-au autosesizat în cazul bãtãii de joi dupã- amiazã, în care o tânãrã a lovit cu pumnii si picioarele o elevã de la Liceul “Stefan Procopiu”, în plinã stradã, pânã a lesinat. Acestia au audiat-o pe agresoare si i-au deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, loviri si alte violente. Tânãra se numeste Romina Moldoveanu si nu se aflã la primul scandal. Ea s-a remarcat ca fiind cea mai ferventã sustinãtoare a celor sapte vãlenari care au violat o fatã în urmã cu trei ani. Dupã aparitia materialului de ieri, fata, vulcanicã din fire, a trimis si pe adresa redactiei Vremea nouã un mesaj amenintãtor: “vedeti-vã de treaba voastrã si, înainte sã îmi publicati numele undeva, eu stiu cã se cere permisiunea. Dacã nu puteti întelege de bunã voie, ajungem în instantã sã se rezolve“. Gresit <<informatã>>, cãci în astfel de cazuri nu e nevoie de acordul persoanei în cauzã, aceasta a refuzat sã comenteze motivele pentru care a agresat-o pe Andreea M.

Martorii care au asistat la bãtaie spun cã Romina i-a reprosat Andreei cã a îndrãznit sã posteze fotografii indecente cu Marcela, iubita motociclistului mort. De altfel, si de pe filmare se aude când aceasta o întreabã pe victimã: “ti-am zis de atâtea ori. Ti-am zis?”. Cu alte cuvinte, un fel de rãzbunare la altã rãzbunare (n.r. Andreea ne-a declarat cã a publicat poze nud cu Marcela pentru cã aceasta ar fi întretinut relatii intime cu iubitul ei, altul decât motociclistul).

Victima, marcatã de scenele de violentã la care a fost supusã

Halucinant este cã, desi agresiunea s-a petrecut în amiaza mare, într-o zonã intens circulatã, chiar în fata Jandarmeriei, nimeni nu a intervenit pentru a o opri pe Romina. Mai multi tineri au asistat amuzati la scenele de violentã, doar unul a îndrãznit sã strige “bãi, sun la politie, dã-i drumul”. Imaginile aratã cum victima este trasã de pãr, pusã la pãmânt, lovitã cu pumnii si picioarele, iar apoi lesinã. Fata si-a revenit doar dupã ce câteva persoane care lucrau în zonã au stropit-o cu apã. Marcatã de scenele de violentã la care a fost supusã, Andreei îi e teamã sã meargã la scoalã. Se teme cã întâmplarea se poate repeta, mai ales cã incidentul a avut loc dupã ce aceasta se întorcea de la liceul la care învatã, adicã Liceul “Stefan Procopiu”

Romina Moldoveanu socheazã din nou

Filmuletul în care Romania Moldoveanu este surprinsã în timp ce o lovea cu pumnii si picioarele pe Andreea a ajuns si în posesia politistilor vasluieni. Imediat ce au vizionat imaginile, acestia au început cercetãrile. Au audiat-o pe agresoare si i-au deschis un dosar penal pentru ultraj contra bunelor moravuri, loviri si alte violente. Supãratã cã ziarul Vremea nouã a fãcut public materialul video, tânãra a trimis redactiei un mesaj amenintãtor: “Nu vi se pare cã <<blufati>> putin? Aveti permisiunea mea sã îmi scrieti numele în articolul vostru de cct? Vremea Nouã cel mai de rahat ziar, vedeti-vã de treaba voastrã si, înainte sã îmi publicati numele undeva, eu stiu cã se cere permisiunea. Dacã nu puteti întelege de bunã voie, ajungem în instantã sã se rezolve”. Numele fetei este legat de un alt mare scandal, care a uimit opinia publicã în vara anului 2015. Romina s-a declarat atunci cea mai înfocatã sustinãtoare a celor sapte tineri din Vãleni, care au violat o fatã. Aceasta a dat declaratii în fata Judecãtoriei, luând partea bãietilor: “Eu nu cred cã e viol. Eu o cunosc destul de bine pe ea. S-a dus la politie pentru cã taicã-su’ a luat-o la rost cã a venit târziu acasã. Bãietii sunt nevinovati. Ea este cea vinovatã de toate acestea. De ce nu a sãrit din masinã când a vãzut cã nu o duc acasã?”. (Ana Mocanu)

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/iata-cine-este-batausa-din-strada

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.