Instructorii și cursanții școlilor auto din Huși și-au arătat nemulțumirea că vor fi puși pe drumuri de decizia Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare prin care examenul de traseu va avea loc numai la Vaslui. Prefectul le-a solicitat o petiție pe care o va înainta Ministerului Afacerilor Interne.

Loading...

Ieri, 17 octombrie, Prefectura Vaslui anunța decizia Direcției Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne prin care, începând cu 1 decembrie 2017, examenul auto la traseu va avea loc NUMAI LA VASLUI și explica că măsura a fost luată pentru a crește numărul cursanților examinați la proba practică.
Instructorii și cursanții hușeni au reacționat imediat manifestându-și nemulțumirea că vor fi puși pe drumuri, prefectul Eduard Popica și subprefectul Mircea Gologan având astăzi o întâlnire pentru a discuta situația nou creată.
În urma discuțiilor purtate, s-a convenit ca din partea tuturor școlilor de șoferi și a cursanților să fie înaintată o petiție către Instituția Prefectului județului Vaslui, pentru a fi luate măsuri care să conducă la detensionarea situației. Acest document va fi înaintat cu celeritate către conducerea Ministerului Afacerilor Interne și Direcția Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.