Hotul de ciocolatã, trãsnaia drogatilor din Vaslui

0

Loading...

Infractorul pofticios!

TROC…Un hot cu gusturi fine fura ciocolate Heidi cu ghimbir, pe care le dãdea în schimbul stupefiantelor.

POFTICIOS…Caz nemaiîntâlnit vreodatã la Vaslui. Un individ de 28 de ani, din comuna Solesti, fura ciocolatã din supermarketuri ca sã facã rost de bani pentru droguri. Hotul avea gusturi fine si „lua” de pe rafturi doar ciocolata de la Heidi. Cum era obisnuit cu esente tari, acesta o prefera pe cea cu ghimbir. Desi fura cu mãsurã, ca în cazul în care era prins sã nu poate fi tras la rãspundere penalã, acesta a fost arestat totusi de politisti, gratie întelepciunii angajatilor din magazin. Hotul „subtiliza” doar câte zece ciocolate deodatî, astfel încât valoarea mãrfii sã nu depãseascã 150 de lei. Individul, scolit la scoala vietii, stia cã la aceastã valoare nu i se putea face dosar penal. Numai cã angajatii magazinului au reusit sã probeze cu filme video patru furturi succesive si astfel Politia l-a înhãtat. S-a stabilit în timpul cercetãrilor cã valoarea totalã a ciocalatei furate se ridicã, atentie, la suma de 2.970 de lei. Acum acesta este retinut de politisti pentru 24 de ore si va fi prezentat judecãtorilor de drepturi si libertãti pentru a se stabili dacã va primi mandat de arestare pentru 29 de zile.

Cel mai mare furt de ciocolatã a avut loc la Vaslui, iar hotul pofticios este un tânãr de 28 de ani din comuna Solesti. În perioada septembrie – octombrie, acesta a furat, din douã magazine, ciocolatã în valoare de 2.970 de lei. Conform politistilor, acesta a subtilizat doar ciocolatã de calitate, Heidi cu aromã de ghimbir si a dat cinci lovituri în cele douã supermarketuri. Pasiunea hotului pentru ciocolatã i se trãgea de la droguri. Fiindcã s-a stabilit cã acesta fura ciocolata pentru a face rost de bani pentru stupefiante. Si când a fost prins în flagrant de cãtre personalul din supermarket acesta era drogat. Angajata magazinului ne-a spus cã hotului îi sticleau ochii ca la câinii Husky, dar nu mirosea a alcool si era extrem de recalcitrant. „Îi strãluceau ochii ca la Husky (n.r. câine de rasã). Am crezut cã este beat. Nu mirosea a alcool. Atunci mi-am dat seama cã a consumat substante stupefiante. Era foarte recalcitrant. Ne-a înjurat si ne-a amenintat. Dacã nu era un bãrbat în magazin, cred cã ne bãtea pe toate. De altfel, la politie, acesta a recunoscut cã este consumator de droguri. Nu-i pãsa de nimic. Nici nu îl interesa cã a fost prins furând”, a spus aceasta

Hotul destept, dar angajatii si mai

Hotul nu era prost deloc. Probabil a fost învãtat de „profesionisti” cum sã fure, ca în cazul în care va fi prins sã nu poatã fi tras la rãspundere. Acesta fura doar câte zece ciocolate deodatã din cele mai scumpe, astfel încât valoarea totalã sã nu depãseascã mai mult de 150 de lei. „L-am prins când fura. A bãgat în rucsac zece ciocolate de la Heidi si când i-am spus ne-a replicat cã nimeni nu are ce sã-i facã, deoarece valoarea ciocolatelor nu depãseste 150 de lei. Nu stim cine l-a învãtat prostiile acestea. Ne-a mai spus cã avea poftã mare de dulce si cã a vrut sã testeze abilitatea noastrã”, ne-a mai povestit angajata de la magazin. Pe camerele de supraveghere se vede cum acesta avea nevoie doar de câteva fractiuni de secunde pentru a bãga în rucsac ciocolatele. A fost prins în flagrant de abia a patra oarã de când fura în acel magazin. Era urmãrit de angajati care îl stiau de pe camere cu ce se ocupã. Faptul cã administratorul magazinului a pãstrat înregistrãrile toate a fost si ghinionul hotului destept. Cu probele video luate de la magazin, politistii i-au putut face dosar penal în ciuda „stiintei” acestuia. Asadar, teoria sa precum cã „la ce valoare am în rucsac, nu are nimeni ce sã îmi facã. Sub 150 de lei nu mi se face dosar penal” nu a tinut. Acum acesta este în arestul politiei si face o curã de dezintoxicare gratuitã.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/hotul-de-ciocolata-trasnaia-drogatilor-din-vaslui

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.