Polițiștii din Vaslui au efectuat 18 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de furturi calificate, în urma cărora au recuperat peste jumătate din prejudiciul cauzat, fiind ridicate bunuri în valoare de aproape 26.000 de lei, cu privire la care există suspiciuni că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni.

Loading...

La data de 18 august, polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui au efectuat 18 percheziții domiciliare în municipiul Bârlad, într-o cauză în care se fac cercetări pentru comiterea de infracțiuni contra patrimoniului.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate bunuri în valoare de aproximativ 26.000 de lei, cu privire la care există suspiciunea că ar proveni din săvârșirea de infracțiuni. 24 de persoane au fost conduse la sediul Poliției municipiului Bârlad, pentru audieri. Față de 4 persoane, cu vârste între 24 și 34 de ani, din municipiul Bârlad, a fost dispusă măsura reținerii, pentru 24 de ore.

Acestea sunt bănuite de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt calificat prin care ar fi cauzat un prejudiciu total de peste 50.000 de lei, fapte comise în perioada decembrie 2016 — august 2017. Polițiștii continuă cercetările pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad.

Sursa: http://www.ziaruldevaslui.ro/hoti-din-barlad-calcati-de-politisti/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.