„Geo” din Bârlad loveste din nou: si-a înselat prietenii cu peste 3000 de lei!

0

Loading...

DACÃ AR DUREA PROSTIA … Gelu Lazarciu, zis Geo, de 35 de ani, din Bârlad este exponentul total la prostiei din breasla hotilor. Acesta a fost trimis în judecatã, sub mãsura controlului judiciar, pentru sase fapte de înselãciune, paguba fiind destul de consistentã. Pânã acum, Gelu Lazarciuc a avut deja o condamnare cu suspendare (în 2014), când a fost lãsat în libertate de judecãtorii bârlãdeni. Crezând cã se va face „bãiet” de treabã, Geo Lazarciuc s-a dat de ceasul mortii sã le demonstreze contrariul si astfel, în 2015, în decembrie, a fost trimis din nou în judecatã pentru cã s-a apucat nu numai de înselat, dar si de furat. Acum a ajuns din nou în fata procurorilor bârlãdeni, pentru cã a înselat sase persoane, cãrora le promitea cã le face rost de diferite „chilipiruri” cerându-le bani în avans. Acum este trimis din nou în judecatã, sub control judiciar, dosarul penal fiind înregistrat pe 2 octombrie.

Politistii de investigatii criminale bârlãdeni l-au retinut în luna octombrie pe Lazarciuc Gelu, de 35 ani, din municipiul Barlad, pentru comiterea infractiunilor de înselãtorie. Sase la numãr. Infractiunile au fost comise în perioada mai – iunie, când a înselat sase persoane, prieteni din anturajul sãu, cãrora le promitea cã le va face rost de diverse lucruri: lanturi de aur, benzinã, etc. Bineînteles cã la niste preturi de chilipir, dar Geo Larzarciuc punea conditia sã îi fie dat un avans, pentru a putea sã facã rost de … chilipir. Si uite asa a mai gãsit sase naivi care i-au dat peste 3000 de lei, Gelu dispãrând imediat cu banii din avansurile primite. Politistii bârlãdeni l-au prezentat la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, cu propunerea de luare a mãsurii arestãrii preventive, dar procurorul de caz a dispus mãsura controlului judiciar pentru 60 de zile. Pe 2 noiembrie, dosarul penal în care Gelu Lazarciuc este judecat pentru comiterea a sase infractiuni de înselãtorie a intrat pe rol.

Cine-i „Geo” Lazarciuc? Feriti-vã de el, cã vã face ca la Nufãrul!

Gelu Lazarciuc, zis Geo, este nimeni altul decât “prostul Bârladului” despre care am relatat în 2014, în luna aprilie, cã a fost arestat preventiv pentru comiterea a trei tentative la infractiunea de înselãciune, a unei infractiuni de înselãciune si a douã furturi. Gelu Lazarciuc a fost pus în libertate în luna decembrie 2014, de magistratii din cadrul Judecãtoriei Bârlad. Acesta a fost atunci condamnat la doi ani, cinci luni si o zi închisoare cu suspendare, dupã ce a reusit sã pãcãleascã cinci persoane (patroni din Bârlad), promitîndu-le cã le va vinde motorinã mult mai ieftin decât la pompã. Când se vedea cu banii în mânã, “Geo” o apuca la fugã printre blocuri rupând pãmântul. Pe numele sãu fusese emis mandat de arestare în lipsã, dar dupã câteva sãptãmâni a fost gãsit de politisti într-un apartament, ascuns… sub pat.

Geo a ajuns din nou la închisoare!

O altã infractiune de comiterea cãreia este bãnuit acelasi bãrbat a fost sãvârsitã la începutul anului 2015. O persoanã din municipiul Bârlad i-a încredintat o butelie de aragaz lui Gel Lazarciuc, pentru a o încãrca, însã acest lucru nu a fost realizat. De asemenea, la începutul lunii martie în acelasi an, pe timp de noapte, Lazarciuc a sustras din locuinta unei persoane din municipiul Bârlad, pe care o cunostea, douã telefoane mobile, în valoare de aproximativ 350 lei, pe care ulterior le-a valorificat. A fost retinut pe o perioadã de 24 ore de cãtre politistii de investigatii criminale bârlãdeni, fiind prezentat la data de 26 aprilie 2015 la Parchetul de pe lângã Judecãtoria Bârlad, respectiv la Judecãtoria Bârlad, cu propunere de luare a unei mãsuri preventive. Instanta a admis propunerea parchetului si a emis pe numele acestuia mandat de arestare preventivã, pe o perioadã de 30 de zile. M agistratii Judecãtoriei Bârlad au luat în calcul si condamnarea precedentã întrucât Lazarciuc a încãlcat termenul de supraveghere: a fost condamnat la trei ani, o lunã si zece zile închisoare. Sã vedem acum cât va lua, având în vedere cã a iesit din Penitenciar la începutul anului 2017, fiind eliberat conditionat. Si de data aceasta a încãlcat regula, comitând alte înselãciuni în perioada de supraveghere!

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/%e2%80%9egeo-din-barlad-loveste-din-nou-si-a-inselat-prietenii-cu-peste-3000-de-lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.