Cum duminică începe campania electorală pentru alegerea primarului din Oșești, Prefectura Vaslui s-a declarat pregătită, cu buletinele de vot, cu ștampile și cu afișajul electoral.

Loading...

Duminică, 22 octombrie 2017, în comuna Oșești, începe campania electorală pentru alegerile din 5 noiembrie 2017, prin care se va alege un nou primar. Prefectul Eduard Popica declară că totul este pregătit și instituția este în grafic: „Toate activitățile sunt îndeplinite conform termenelor cuprinse în calendarul electoral, aprobat prin Hotărâre de Guvern”.
„A fost întocmită documentația privind achiziția de servicii tipografice și servicii conexe pentru tipărirea buletinelor de vot și a fost asigurată hârtia necesară tipăririi acestora. De asemenea, au fost confecționate ștampilele de control ale secțiilor de votare și au fost aduse la cunoștință publică semnele electorale ale partidelor politice care participă la alegerile parțiale. Au fost stabilite locurile speciale pentru afișaj electoral și au fost amplasate panouri electorale în cadrul acestora. În perioada următoare se va întocmi macheta buletinului de vot care va fi folosit la alegerile parțiale pentru primar din comuna Oșești, din 5 noiembrie, și se va încheia contractul de tipărire a buletinelor de vot. Pentru planificarea, organizarea și coordonarea activităților din domeniul ordinii și siguranței publice, la nivelul Instituției Prefectului-județul Vaslui a fost realizat un Plan de măsuri care vizează atât perioada premergătoare, cât și cea în care se desfășoară alegerile locale parțiale”, se arată într-un comunicat al Instituției Prefectului județului Vaslui.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.