Loading...

Scandal cu topoare si pistoale

APÃRARE….Politistul Florea a fost nevoit sã tragã focuri de armã, pentru a scãpa de toporul lui Pardalian Lupu.

TUPEU…Scandal ca-n Vestul Sãlbatic la Negresti. Politistii negresteni au fost nevoiti sã foloseascã arma din dotare pentru a potoli doi frati rromi care au atacat oamenii legii cu toporul. Unul dintre cei trei politisti veniti sã aplaneze un scandal pornit la un bar din oras a tras douã focuri în aer si pe cel de-al treilea în piciorul unuia dintre scandalagii. Totul ar fi pornit dupã ce unul dintre frati i-ar fi reprosat barmanului cã pune apã în bãutura servitã la pahar. În urma incidentului, Pardalian Lupu, de 40 de ani, a ajuns în spital si supus unei interventii chirurgicale. Fratele lui, Arun Dima, a fost retinut de politisti si adus în fata unui judecãtor de drepturi si libertãti cu propunere de arestare preventivã. Mai mult, sãptãmâna trecutã, acelasi Arun Dima a intrat în sediul Politiei orasului Negresti cu un cutit în mânã si a amenintat cu moartea un politist. Individul s-a ales cu dosar penal pentru ultraj dar nu a fost luatã nici o mãsurã restrictivã de libertate fatã de acesta. Si asta în conditiile în care, nu de mult timp, un subofiter de politie a fost ucis în timpul serviciului, într-o garã din Suceava, de un tânãr care l-a atacat cu un cutit. Tupeul indivizilor vine de la protectia pe care o au de la unchiul lor , consilierul local Lupu.

Caz incredibil la Negresti, acolo unde un politist a fost nevoit sã foloseascã arma din dotare pentru a nu fi omorât de un bãrbat de 40 de ani. Pardalian Lupu l-a atacat pe omul legii cu un topor. Politistul a executat douã focuri de avertisment în plan vertical dar acest lucru nu l-a potolit pe scandalagiu. Martorii întregii scene povestesc cã, dacã politistul nu ar fi tras cãtre atacator, acesta l-ar fi lovit cu toporul în cap. Glontul a lovit piciorul agresorului si a iesit apoi pe partea cealaltã. Pardalian a fost adus la spital si supus unei interventii chirurgicale. A declarat cã are osul zdrobit si cã, deocamdatã, nu îl poate pune în pãmânt. Între timp, fratele lui, Arun Dima, de 37 de ani, a fost retinut si adus la audieri. La final, acesta a fost adus în fata unei judecãtor de drepturi si libertãti cu propunere de arestare preventivã. Bãrbatul mai are un dosar de cercetare penalã deschis pe numele sãu dupã ce, sãptãmâna trecutã, a intrat în sediul Politiei Orasului Negresti cu un cutit în mânã si a amenintat cu moartea un politist. Din pãcate, atunci, nu a fost luatã nici o mãsurã restrictivã de libertate împotrva lui si a reusit sã provoace un alt scandal într-un bar din oras. Conform unor martori, totul ar fi pornit dupã ce unul dintre scandalagii ar fi fãcut circ pe motiv cã barmanul pune apã în bãutura servitã la pahar. Acesta a sunat la 112 si, la fata locului au sosit trei politisti. Cei doi frati nu s-au linistit la aparitia oamenilor legii. Din contra, au devenit si mai violenti si au amenintat cu topoarele. Nici dupã ce unul dintre ei a fost împuscat în picior si celãlalt ridicat si încãtusat nu s-au linistit. În timp ce rãnitul era transportat cu o ambulantã la Spitalul Judetean de Urgentã Vaslui, celãlalt se certa si ameninta echipa de interventii speciale din cadrul IPJ Vaslui.

Cei doi frati din Negresti, scandalagii si recidivisti!

La auzul vestii cã unul dintre cei doi frati a ajuns pe mâna politistilor si celãlalt este internat în spital deocamdatã dar îsi va urma fratele, negrestenii au rãsuflat usurati. Erau sãtui de scandalurile provocate de cei doi. Pardalian Lupu si fratele lui Arun Dima erau cunoscuti ca recidivisti cu state vechi si scandalagii de primã mânã. De-a lungul vremii, cei doi au intrat în contact deseori cu oamenii legii, urmare a scanadulirlor si bãtãilor provocate în Negresti. “În sfârsit politistii au pus mâna pe cei doi frati. Poate cã astfel va fi liniste în Negresti. Mãcar atât timp cât vor sta dupã gratii. Am înteles cã acum au vrut sã omoare un politist. Sunt în stare de asa ceva. Nu le este fricã de nimic si de nimeni, de parcã sunt stãpânii orasului”, spune un negrestean.

Pardalian se dã nevinovat

De pe patul spitalului, bãrbatul de 40 de ani împuscat de politisti în picior spune cã a fost rãnit fãrã sã facã nimic si cã este nevinovat. “Aveam o secure în mânã pentru cã am fost sã o ascut. Nu am topor în curte si cu ea mai tai un lemn sau îmi fac treburile pe acasã. Am ajuns la bar si fratele meu se certa cu barmanul cã pune apã în bãuturã. De aici a pornit scandalul. Probabil politistul a crezut cã am venit sã-mi apãr fratele. Mi-a spus sã mã opresc si apoi a tras cu pistolul în mine. Era departe de mine si nu e adevãrat cã l-as fi atacat si nici cã ar fi tras focuri de avertisment”, spune Pardalian.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/gasca-smecherilor-din-negresti-atac-violent-asupra-politistilor

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.