Filme noi la Cityplex Vaslui: “Geostorm” si “The Snowman”

0

CINEMA… Douã noi filme vor rula, începând de mâine, la Cityplex Vaslui din Silver Mall. Este vorba despre “Geostorm”, pe care vasluienii îl pot vedea în avanpremierã, si “The Snowman”, în traducere, Omul de zãpadã. Dacã primul film spune povestea unui bãrbat care merge în spatiu pentru a împiedica satelitii sã creeze o furtunã de proportii uriase, dar si a fratelui sãu care descoperã un complot de asasinare a presedintelui, cel de-al doilea urmeazã linia romanelor politiste. Un detectiv-sef al unei unitãti de elitã (Fassbender) investigheazã disparitia unei victime în prima zi de ninsoare din iarnã si are toate motivele sã se teamã cã un ucigas în serie care le scãpase printre degete pânã acum e din nou activ. Cu ajutorul unei nou-sosite în echipã (Ferguson), politistul trebuie sã facã legãtura între cazuri vechi de câteva decenii si cazul de acum, sperând cã va putea sã ajungã cu un pas înaintea acestui criminal extraordinar de inteligent pânã la urmãtoarea ninsoare.

Loading...

Pe lângã aceste douã filme noi, vasluienii au ocazia sã vizioneze alte sase pelicule intrate deja de o sãptãmânã în cinematograf: “Vânãtorul de recompense”, “Familia Monstrulescu”, “Cum sã faci sã o desfaci”, “Octav”, “The Lego Ninjago Movie”, “Linia mortii”. Pretul biletelor este între 10 si 19 lei, în functie de vârstã si formatul peliculei. Astfel, pentru filmele digitale 2D, vasluienii vor plãti 15 lei pentru un bilet întreg, 12 lei pentru cele reduse (elevi, studenti si pensionari), 10 lei – copii sub 10 ani, 16 – avanpremierã. Pentru filmele digitale 3D, vasluienii vor plãti 18 lei pentru un bilet întreg, 15 lei – bilet redus, 14 lei – copii sub 10 ani, 19 lei – avanpremierã.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/filme-noi-la-cityplex-vaslui-%e2%80%9cgeostorm%e2%80%9d-si-%e2%80%9cthe-snowman%e2%80%9d

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.