fbpx
2.2 C
Vaslui
vineri, 27 ianuarie, 2023

FÃRÃ NUMÃR!… Disputele dintre cetãtenii de etnie rromã din Murgeni par sã nu se mai termine! Anul 2022, zbuciumat de scandalurile etnicilor, nu se putea sfârsi fãrã un scandal caracteristic zonei. Marian S. a amenintat un alt cetãtean, rudã cu el, Victor Iulian S., de 23 de ani, cã îi va distruge masina BMW! Lucru pe care l-a si fãcut în noaptea de 27/28 decembrie 2022, când i-a tãiat toate rotile de la bolidul de lux! Pãgubasul s-a adresat de data aceasta politiei si presei, pentru ca sã stie lumea ce se întâmplã si cine face scandaluri si distrugeri. Paguba a fost însemnatã, de 6.000 de lei, iar politia a intrat pe fir si a deschis dosar penal.

La data de 29 decembrie 2022, Politia Orasului Murgeni a fost sesizatã, prin plângere, de cãtre un bãrbat de 23 de ani, Victor Iulian S., din Murgeni, cu privire la faptul cã, autori necunoscuti i-ar fi tãiat anvelopele de la un autoturism parcat în localitatea Raiu, orasul Murgeni. „În cauzã a fost întocmit dosar penal, fiind efectuate cercetãri, sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Bârlad, sub aspectul sãvârsirii infractiunilor de distrugere, în vederea stabilirii împrejurãrilor în care s-au produs faptele sesizate si dispunerea mãsurilor legale”, a precizat inspectorul de politie Bogdan Gheorghitã, purtãtorul de cuvânt al IPJ Vaslui.

Loading...

Cauza scandalului dintre neamurile de etnie: banii!

Si la redactia Vremea Nouã a sosit o plângere a lui Victor Iulian S., de 23 de ani, prin care acesta ne aduce la cunostintã cã un cumãtru de al sãu, care este în Elvetia, nu i-a mai înapoiat un împrumut generos, pe care l-a luat de tânãrul Victor Iulian S. Când acesta din urmã a început sã-l streseze pe cumãtrul sãu sã-i înapoieze banii, cã e decembrie si are nevoie si el de bani, s-a tezit cã este amenintat si cã într-o searã, mai precis a treia zi de Crãciun, un vecin de-al mamei sotiei sale, care locuieste în Raiu, o suburbie a Murgeniului i-a tãiat toate rotile de la masina BMW!

„Acum 5 luni l-am ajutat pe cumãtrul meu Negarã Alexandru Haralambie cu un împrumut! Si trebuia sã-mi dea bani în decembrie 2022 si nu mi i-a înapoiat. Am vãzut cã el m-a blocat pe toate retelele de socializare si nu a mai vrut sã-mi mai dea bãnuti, el fiind în Elvetia si a început sã mã ameninte! Si l-a pus pe vãrul lui S. Marian, vecin cu mama sotiei mele, care este din Raiu si unde eram în seara de 27 decembrie. Acesta m-a oprit pe stradã si mi-a spus cã îmi va distruge masina BMW cu numãrul de înmatriculare VS 33… si chiar asa a fãcut în noaptea de 27/28 decembrie. Când am vãzut, a doua zi dimineatã, am chemat politia, care a fãcut poze si a deschis dosar penal. Sunt toate cauciucurile mele tãiate, paguba fiind în valoare de 6.000 de lei”, ne-a precizat Victor Iulian S.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/sfarsit-de-an-fulminant-la-murgeni-razbunari-mafiote-amenintari-si-taieri-de-roti-foto/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Robo Știri