0.4 C
Vaslui
7 decembrie, 2023

„Eşti sărac şi n-ai avut bani de 4×4!” | Bărbat din Vaslui, filmat când stă cocoțat pe o maşină care derapează pe zăpadă

Antena 3 CNN a transmis imagini care s-au viralizat pe rețelele sociale şi în care un bărbat este filmat în timp ce se stă într-o poziție aparent precară în exteriorul unei mașini, pe partea corespunzătoare portbagajului – sau pe capota motorului, în cazul tracțiunii pe spate – în timp ce vehiculul derapează pe un drum acoperit cu zăpadă.

Individul, îmbrăcat în negru și cu o căciulă pe cap, realizează un adevărat număr de acrobație: în timp ce-și asigură echilibrul cu o mână, execută o mișcare sus-jos cu restul corpului, în timp ce stă în

Nu este clar ce anume vrea să obțină astfel, în afară de atenția celorlalți participanți la trafic.

E clar însă că mașina pe care se află bărbatul are probleme cu aderența pe drumul înzăpezit, pentru că vehiculul de culoare închisă avansează oblic față de axul șoselei.

Un comentariu audio imprimat peste aceste imagini pare să acrediteze ideea că bărbatul care dă din fund pe mașina în mișcare încearcă, într-un mod original, să-i crească aderența la șosea.

Comentariul parafrazează un presupus dialog cu un șofer care a plecat la drum fără ca mașina să fie echipată pentru zăpadă.

„- Băi Alex, stai acasă!”

„- Nu, mă, că a nins şi vreau să ies afară!”

„- Băi, vezi că n-ai cauciucuri de iarnă şi ai tracțiune pe spate, că ești sărac şi nu ți-ai permis un 4 x 4!” „- Nu, mă, lasă-mă! Acuma, dacă nu ies…”

Nu este 100% sigur că ținta ironiilor este chiar „acrobatul” de pe mașina care derapează, dar imaginile susțin această variantă.

Polițiștii au văzut clipul și s-au autosesizat, iar bărbatul va fi amendat.

Sursa: https://www.antena3.ro/actualitate/locale/barbat-vaslui-filmat-cocotat-masina-derapeaza-zapada-692435.html

Ultimă oră

Același autor