DRAMATIC: Cine a ucis-o pe Nela?

0

Loading...

SEMNE DE ÎNTREBARE… Vasluianca Ionela Ciobotaru, tânãra femeie care s-a spânzurat în locuinta sa, sâmbãtã dimineatã, se întoarce, astãzi, în tãrâna din care s-a nãscut, lãsând multe inimi arse de durere. Cei doi copilasi se întreabã, de sâmbãtã în continuu, “Mami, cui ne lasi?”, “De ce nu se trezeste mami?”. E multã tristete în casa situatã lângã Casa Judeteanã de Pensii, o locuintã modestã cumpãratã de sotii Ciobotaru si transformatã într-un adevãrat palat. Va fi înmormântatã, conform ritualului crestin dedicat sinucigasilor, într-un colt de cimitir, unde toti cei care au iubit-o îi vor putea aprinde lumânãri si se vor ruga pentru linistea ei. Dar, întrebarea care stã pe buzele tuturor celor care au cunoscut familia Ciobotaru este una singurã: cine si, mai ales, ce anume a fãcut-o pe Nela sã-si ia zilele, desi avea acasã doi îngerasi de copii, pe care ar fi vrut sã-i vadã mari, realizati, la casele lor? În Vaslui, un oras mic, se aud vrute si nevrute. Se spune cã sotul ei o însela cu cine apuca, cã o jignea ori de câte ori ea îi cerea sã înceteze cu aventurile extra-conjugale, ba chiar îi vânduse si masina, pentru a fi sigur cã Nela nu-l va putea urmãri. Femeia mergea pe bicicletã la depozite. Bârfe, zvonuri, lucruri triste, pe care Ionela Ciobotaru le ia cu ea în mormânt. Cititorii nostri au reactionat, ieri, extrem de violent la adresa sotului femeii, pe care îl considerã singurul vinovat pentru gestul extrem al tinerei mame.

Fratele tinerei mame, care a decis sã-si ia viata într-un mod atât de dramatic, este sfâsiat de durere. Marius Stanciu, unul din cei doi frati – celãlalt, Ciprian, a fost component al echipei Sportul Municipal Vaslui, pe vremuri – a postat pe Facebook un mesaj dureros, prin care îsi ia rãmas bun de la surioara lui. “Cu durere în suflet vã anunt cã surioara mea este depusã la capela din Cimitirul Eternitatea, pentru cei care ati cunoscut-o sunteti bineveniti sã vã luati rãmas bun, multumesc!”, scrie bãrbatul. care locuieste si lucreazã în Anglia. Înmormântarea tinerei de 40 de ani, care s-a spânzurat în propria casã cu coarda fetitei sale, de doar 13 ani, va avea loc astãzi, la cimitirul din Vaslui, în prezenta a sute de oameni care au cunoscut-o si apreciat-o în timpul vietii. În oras se spun multe despre motivele care au condus-o pe aceastã femeie frumoasã si energicã la acest ultim pas. Este îngrozitor sã afli cã o tânãrã mamã si-a luat viata si a fost descoperitã chiar de fetita care i-a dat viatã, semn cã a trãit o suferintã atât de mare. Povestile spuse de apropiatii familiei te îngrozesc, pur si simplu. Oamenii vorbesc de faptul cã sotul o însela cu numeroase femei, cã Ionela stia de escapadele sotului si încercase sã le punã capãt în mai multe rânduri. Era foarte îndrãgostitã de sot, o durea cumplit trãdãrile lui. Sotul, spun oamenii, i-ar fi vândut masina, ca sã nu-l mai poatã urmãri, pentru cã bãrbatul umbla cu toate femeile care îi cãdeau în mânã. Sotia muncea de dimineatã si pânã seara la depozitul de legume si fructe, cât si acasã, o vilã situatã în fata Casei Judetene de Pensii, o casã veche, refãcutã acum, o adevãratã vilã. Revoltati, cei care îi cunosc pe sotii Ciobotaru spun cã bãrbatul rãmâne în toatã munca femeii, desi nu meritã. “Ea ar fi trebuit sã apeleze la mamã, sã o ducã la un psiholog, sã nu se ajungã la acest deznodãmânt îngrozitor, în care el rãmâne cu toatã averea, pentru a se distra cu femeile cu care se tot întâlnea si de care ea stia si suferea foarte mult”, spune o rudã apropiatã. Ultima persoanã cu care Nela a vorbit a fost fiica ei. Înainte de a recurge la gestul extrem, i-a trimis un SMS fetitei sale, prin care îsi arãta dragostea eternã. “Mami vã iubeste mult”, i-a scris. Apoi, a luat coarda cu care fetita ei se juca si si-a pus capãt zilelor.

Vasluienii au reactionat pe forumul Vremea Nouã, acuzându-l pe sot pentru sinuciderea Nelei

“Am întâlnit-o acum o lunã, douã. Se vedea pe chipul ei tristetea. Mereu încruntatã, supãratã. Se vedea cã are ceva pe suflet. Dumnezeu sã o ierte!”, scrie un cititor VRN. “Aparentele însealã! Numai ea stie ce a fost în sufletul ei. Acum vorbind serios, nu cred cã în fata unei rude sau a unui prieten ati fi suparat/ã si v-ati plânge de toate necazurile pe care le aveti. Este si normal ca în fata persoanelor pe care le-a cunoscut sã fie asa. Eu doar din vedere o stiam si mi-am spus, pur si simplu, pãrerea. Nu au rost altfel de discutii, oricum ne vom întâlni cu totii “pe partea cealaltã”. Dumnezeu atât i-a dat. Nu trebuie sã fim tristi, trebuie sa mergem înainte si sã fim puternici”, crede un alt cititor. “A avut mintile atât de întunecate, cã nici la copii nu s-a mai gândit! Sper sã o aibã pe constiintã boul care i-a fost sot! Dumnezeu sã te ierte, suflet frumos!!”, plânge o femeie care a cunoscut-o pe Nela. “Da, asa este! Cei care îi cunoasteam familia mai bine, stim ce soi de bãrbat avea. Mare pãcat de ea, cã s-a dus în mormânt iar, nenorocitul îsi vede de viata lui bine mersi”, scrie Anca. “Toatã lumea spune acum cã i-au vãzut tristetea si suferinta, dar atunci nu ati vãzut-o. De ce nu ati întrebat-o ce are sau sã vorbiti cu ea? Nu stiu cum ati vãzut-o tristã si încruntatã când eu o cunosc de atîtia ani si nu am vãzut o niciodatã asa. Era mereu zâmbitoare si nu se plângea niciodatã”, crede un alt cititor. “Dumnezeu sã o ierte! Pãcat cã a fãcut asa ceva. A avut o viatã foarte grea, desi a pãstrat aparentele unei familii fericite. Numai din cauza betivanului si afemeiatului de bãrbatu-su nu a mai putut îndura. O jignea cu orice ocazie si f***a orice fustã prindea. Drept dovadã cã nici copii nu vrea sã si-i creascã în continuare”, acuzã o persoanã din anturajul familiei.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/dramatic-cine-a-ucis-o-pe-nela

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.