Dragoste cu nãbãdãi în capitala Moldovei: “Rãzvan era cãzut lat pe jos. Nu misca, nu vorbea”

0

Loading...

DIN DRAGOSTE… Un tânãr din Bârlad, dezamãgit în amor, a reusit sã-i socheze pe angajatii unui local din capitala Moldovei. Supãrat cã fosta lui iubitã nu vrea sã se împace cu el, Rãzvan a recurs la un ultim gest de a-i atrage atentia. S-a dus în Iasi, acolo unde fata urmeazã cursurile unui masterat din cadrul Universitãtii “Alexandru Ioan Cuza”, mai exact la o pizzerie din centrul orasului, a comandat o sticlã de wiskey si s-a pus pe bãut. Constient cã starea sa s-ar putea agrava, bãrbatul a lãsat la bar numãrul de telefon al fostei sale iubite, Georgiana, pentru a putea fi contactatã în caz de urgentã. Zis si fãcut. Bârlãdeanul a bãut pânã nu a mai stiut de el, a cãzut lat pe jos, dar nu a mai ajuns acolo unde, cel mai probabil, si-ar fi dorit, adicã la Georgiana, ci la Unitatea de Primire Urgente (UPU) “Sf. Spiridon”. De altfel, potrivit ziarului “Bunã ziua Iasi”, tânãra s-a arãtat cu totul indiferentã de starea fostului ei iubit. Aceasta ar fi declarat cã nu o intereseazã starea lui.

Rãzvan si Georgiana, ambii din Bârlad, acolo unde s-a si legat povestea lor de iubire, se despãrtiserã în aceastã varã. Tristetea din sufletul bãiatului îsi fãcuse loc si pe Facebook, deseori publicând pe reteaua de socializare mesaje care îi exprimau starea: “Mi-am sters lacrimile, am strâns din dinti si am decis cã trebuie sã mã ridic, trebuie sã merg înainte, trebuie sã-mi vãd drumul, trebuie sã fiu mai puternic, cã totul depinde de mine. Nimic nu mã va lua de mânã pentru a mã ridica, nimeni nu-mi va bate la usã si-mi va rezolva problemele, nimeni nu mã va salva de bârfele altora. Depinde de mine. Absolut totul depinde de mine. Trebuie sã fiu în continuare un om cu sufletul curat, dar trebuie sã mã feresc de minciunile celorlalti. Trebuie sã ajut în continuare si cât pot, dar trebuie sã mã feresc de cei ce vor profita. Trebuie sã fiu puternic, dar trebuie sã mã feresc de cei ce spun vorbe în vânt. Trebuie sã-mi iubesc prietenii, dar trebuie sã mã feresc de cei care îmi vor rãul”. Nu este singurul mesaj. Pe 14 octmbrie, acesta a scris: “Nu sunt mereu cel mai fericit om din lume, însã printre picãturile de lacrimi cade mereu speranta, cãci acolo undeva existã cineva care îmi va reda pe fatã tot zâmbetul”, este ultimul mesaj al tânârului.

“Au venit de la ambulantã si au spus cã nu asigurã servicii de taxi”

Sâmbãtã seara, însã, nu a mai suportat distanta si s-a dus în Iasi, cu speranta cã o va vedea. Nu s-a întâmplat si si-a înecat amarul cu o sticlã de wiskey. Martorii la scenã au povestit, pentru ziarul BZI, cã acesta a bãut pânã a cãzut jos: “S-a auzit o bubuiturã. Era cãzut lat pe jos. Nu miscã, nu vorbea. S-a sunat la numãrul respectiv, dar nu rãspundea nimeni. Au venit de la ambulantã si au spus cã nu asigurã servicii de taxi dupã ce l-au vãzut mort de beat. Avea un portofel cu bani, lire sterline. Avea si un telefon, dar avea o parolã digitalã. I-am luat degetul sã-l deschidem ca sã putem suna pe cineva din agendã. Mai avea o parolã. Când a plecat ambulanta, portofelul si telefonul erau puse în buzunarul lui. La un moment dat, cineva a reusit sã vorbeascã cu prietena, dar aceasta a spus cã nu o intereseazã. Am înteles cã au fost anuntati niste frati de-ai lui”. Tânãrul a ajuns pânã la urmã la Unitatea de Primiri Urgente (UPU) “Sf. Spiridon”, acolo unde a fost supus unui tratament cu perfuzii si i s-a recomandat un consult la Institutul de Psihiatrie “Socola”.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/dragoste-cu-nabadai-in-capitala-moldovei-razvan-era-cazut-lat-pe-jos-nu-misca-nu-vorbea

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.