FOARTE GRAV… Trei adolescenti care hãlãduiesc cât e ziua de mare prin Husi, uneori cersind în fatã la Lidl, au atacat, în urmã cu douã seri, douã copile, pe care le-au bãtut si le-au luat banii. Cei trei agresori le-au cerut fetelor de 15, respectiv 13 ani, sã le dea bani de tigãri si pentru cã fetele au refuzat initial, le-au lovit cu pumnii si picioarele. Surprinzãtor este cã, în aceeasi searã, tatãl uneia dintre copilele bãtute, s-a dus împreunã cu ele la Politie, însã i s-a spus cã…. sã revinã dimineatã!

Loading...

Trei indivizi – douã fete si un bãiat, cu vârste între 14 si 18 ani, bagã frica în copiii care ies, seara, la plimbare, prin oras. Douã fete au pãtit-o în urmã cu douã seri, când, prin zona Motoc, unde acestea s-au dus sã facã poze (un obicei al adolescentilor din oras), s-au întâlnit cu Florin Besleagã, sora sa Ana, dar si o altã pustoaicã de 14 ani, Silvia Gavril. Acestia din urmã le-au acostat pe fete si le-au cerut bani de tigãri. Cum fetele au refuzat initial, indivizii au sãrit la bãtaie. Pânã la urmã, le-au smuls cei câtiva lei pe care fetele îi aveau asupra lor. Au încercat sã scape apoi de ei, dar le-au oprit si nu le-au lãsat. Într-un final, una din ele si-a sunat tatãl, care a mers direct la Politia Husi cu ele, plânse si speriate cum erau. “Au spus doar sã revenim mâine dimineatã, atât”, spun, dezamãgiti, oamenii.

De la cersetor, la tâlhar e doar un pas!

“O orã întreagã am plâns dupã ce s-a întâmplat asta”, spune una dintre fete. Pãrintii au început sã se avertizeze între ei în privinta acestor trei persoane, recunoscute la nivel de oras, pentru comportamentul lor fãrã cãpãtâi, dar lãsate prea mult sã actioneze în voie de organele competente. “Mâine (azi, n.r.) ne vom duce la Politie sã depunem plângere. Dar pãrintii sã fie atenti, cã pânã se vor lua mãsuri, acesti indivizi cu asta se ocupã. Bat si jefuiesc copiii”, au spus pãrintii. De altfel, cel putin Florin Besleagã este recunoscut la nivel de oras, pentru cã cerseste pe stradã sau în fatã la Lidl. Nu a pãrut sã deranjeze pe cineva aceastã practicã a lui, ceea ce, iatã, i-a dat curaj, iar acum a început sã tâlhãreascã.

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/doua-adolescente-si-un-tanar-au-batut-si-talharit-doua-minore

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.