Doi minori din judetul Vaslui au fost arestati dupa ce au zdrobit un bărbat, apoi l-au abandonat în agonie. Agresorii i-au furat victimei banii, telefonul şi papucii din picioare. Adolescentii in varsta de 15 respectiv 16 ani au fost arestaţi fiind acuzaţi ca aproape l-au omorât pe bărbatul de 43 de ani. Victima, unchi al unuia dintre agresori, a ajuns în stare gravă la spital. Medicii au fost nevoiti sa il transfere la Iasi, la Neurochirurgie.
Agresiunea a avut loc în localitatea vasluiană Corni Albeşti. Bărbatul de 43 de ani şi-a invitat nepotul de 16 ani în vizită, la un gratar, iar acesta a venit însoţit de prietenul, în vârstă de 15 ani. Cei trei au stat la masă, au consumat băuturi alcoolice împreună, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. În urma discuţiei în contradictoriu, cei doi minori au plecat, dar au revenit înarmaţi cu un topor şi o bâtă. După ce l-au batutut si l-au doborât la pământ, cei doi agresori l-au scotocit pe barbat în buzunare, i-au luat toţi banii şi telefonul mobil. Apoi l-au descălţat furându-i şi papucii din picioare. Cei doi agresori au încercat să se sustragă cercetărilor, ascunzându-se. Unul dintre ei a fost găsit de poliţişti în podul casei, celălalt la stâna în care lucra, ascuns într-un balot cu paie.

Loading...

Sorin SAIZU

Sursa: http://invaslui.ro/2017/08/15/doi-minori-au-fost-arestati-dupa-ce-au-zdrobit-in-bataie-un-barbat-victima-se-zbate-intre-viata-si-moarte-la-iasi/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.