19.3 C
Vaslui
28 martie, 2024

DNA percheziționează RAR Vaslui, condus de omul lui Tătaru

09:05, 21 aprilie 2021

Procurorii DNA efectuează miercuri dimineaţă mai multe percheziţii, în 10 judeţe.

Percheziţiile au loc şi la sediul Registrului Auto Român Vaslui. Procurorii ar avea indicii că verificările RAR se făceau fictiv şi maşini care nu corespundeau tehnic primeau avizul RAR contra unor sume de bani.

Fostul șef al RAR Vaslui a fost schimbat în iulie 2020 și la conducere a venit apropiatul lui Nelu Tătaru, hușeanul Valentin Crețescu.

Update oficial ora 10,00: „Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul Teritorial Iași efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție, fals intelectual și constituirea unui grup infracțional organizat, în perioada 2020-2021.

În cursul zilei de 21 aprilie 2021, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 28 locații, situate pe raza județelor Vaslui, Galați și Bacău, dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Direcției Generale Anticorupție, I.G.P.R – Direcția de Operațiuni Speciale, Inspectoratelor de Jandarmi Județene Vaslui și Argeș și Gruparea de Jandarmi Mobila Bacău.”, anunță DNA printr-un comunicat.

Sursa: https://www.curentul.info/actualitate/dna-perchezitioneaza-rar-vaslui-condus-de-omul-lui-tataru/

Ultimă oră

Același autor