fbpx
20.7 C
Vaslui
marți, 9 august, 2022

DIVORȚ ÎN LUMEA BUNĂ… Locuitorii din cartierul Deal din municipiul Bârlad au tras o spaimă serioasă atunci când au văzut mai multe mașini de Poliție și ale altor organe ale statului, la porțile vilei care aparține unei familii de intreprinzători înstăriți și foarte cunoscuți nu doar în Bârlad, ci în întreg județul! Vecinii s-au gândit la ce e mai rău, că o fi dat hoții iama la locuința acestora sau poate că oamenii legii fac vreo descindere în forță la imobilul celor doi afaceriști. În realitate însă, lucrurile erau mai „complicate” decât atât. Se pare că cei doi soți, proprietarii unui lanț foarte cunoscut de magazine în Bârlad, Vaslui și Huși, s-ar afla într-un tumultuos partaj, după un divorț survenit în 2018, intempestiv, după vreo două decenii de căsnicie. Și pentru a evita orice scandal, bărbatul a venit la fosta sa locuință pentru a-și lua o parte din lucruri, însoțit de poliție.

S-a pornit în Bârlad o telenovelă răsunătoare, cu procese peste procese pe la Judecătorie, ordonanțe președințiale, dar și o împărțeală nu prea “prietenoasă”, după cum se citește pe site-ul Judecătoriei Bârlad și a Tribunalului Vaslui, a avuției destul de consistentă. Și iată cum se adeverește încă o dată, spun cârcotașii, faptul că banii nu aduc fericirea. Familia respectivă era una dintre cele mai bine văzute, având și o afacere care a adus multe beneficii bârlădenilor. Locuri de muncă, produse alimentare serioase, seriozitate și bun simț în comportamentul față de clienți. Din păcare, din 2018 cei doi soți au divorțat, prin acord, la solicitarea soției. De ceva timp, cei doi își împart averea, mai precis magazinele, plus bunurile comune, inclusiv casa. Nu au fost probleme la divorț, însă la partaj se pare că lucrurile nu mai sunt chiar așa de calme, de vreme ce acesta se face cu poliție și jandarmi la poartă, chemați pentru a asigura un partaj fără … victime. Iar dosarul pentru partaj a ajuns la Tribunalul Vaslui, care a respins apelul. Ieri a ieșit la iveală că între cei doi soți afaceriști nu mai există absolut nimic emoțional, în fața casei aflându-se mașina poliției și a jandarmeriei, plus mașina firmei de bodyguard, care asigură sistemul de supraveghere. Vecinii s-au temut că s-a întâmplat ceva mai grav, dar din fericire, nu era decât partajul cu “scântei”.

Loading...

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/banii-nu-aduc-fericirea-divort-rasunator-si-partaj-cu-scandal-in-familia-unor-afaceristi-cunoscuti-din-barlad/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
12CititoriConectați-vă

Robo Știri