fbpx
2.2 C
Vaslui
vineri, 27 ianuarie, 2023

DIVERSITATE… Dupã metoda accidentul si a cratitelor de „calitate superioarã” vândute la suprapret prin parcãrile supermarketurilor, o nouã metodã de tepuire face victime , în special în rândul persoanelor de vârsta a doua si a treia. Acestea se trezesc la usã cu produse pe care nu le-au cumpãrat, dar pe care sunt constrânse sã le plãteascã. Altfel, sunt amenintate cã vor fi date pe mâna recuperatorilor. Multi, de frica instantelor si a posibilitãtii de a fi executati, se conformeazã si scot din buzunar sute si chiar mii de lei. Un vasluian care era cât pe ce sã cadã victimã teparilor face public cazul sãu prin intermediul ziarului Vremea Nouã, ca astfel de înselãtorii sã nu mai aibã loc.

În urmã cu doi ani, Vasile Obreja a comandat, de la o firmã din judetul Buzãu, mai multe capsule de Omega3, pe care le-a achitat de îndatã ce curierul i le-a adus. La sfârsitul anului trecut, vasluianul s-a trezit cu un nou pachet la usã, din partea aceleiasi firme. „ M-am trezit cu curierul aducându-mi un pachet. L-am întrebat ce e cu el si cât trebuie sã plãtesc, iar el mi-a spus cã nimic. Când desfac pachetul, capsule de Omega3. Eu solicitasem în urmã cu doi ani de zile acest produs, pe care într-adevãr mi l-au trimis, si pe care l-am plãtit fãrã nici cea mai micã problemã. Acum a venit al doilea colet, pe care nu l-am solicitat. Pe lângã capsule era si factura în valoare de 408 lei. Cum nu comandasem acest produs, am decis sã nu desfac recipientul cu capsule si bine am fãcut pentru cã la scurt timp m-am trezit cu o notificare de la acea firmã din Buzãu. Eram somat sã plãtesc numaidecât coletul, altfel voi fi dat pe mâna unui executor.”

Loading...

Amenintati cu instanta, la rândul lor, reprezentantii firmei au fãcut un pas în spate

Demersul societãtii din Buzãu nu l-a intimidat pe bãrbatul din municipiul Vaslui. Acesta a pus mâna pe telefon si i-a sunat pe cei care îi trimiseserã coletul. „I-am întrebat pe cei de acolo de unde aceastã situatie, cine e de vinã pentru încurcãtura produsã. Ei mi-au spus cã acum doi ani de zile, când am cumpãrat acel produs de la ei, am optat pentru un fel de continuitate, adicã mã abonasem într-un fel la ei sã-mi trimitã periodic astfel de capsule. O prostie, vã dati seama. M-au tot amenintat cã voi ajunge pe mâna recuperatorilor. Le-am spus cã ne vom vedea în instantã, pentru cã eu nu voi plãti pentru ceva ce nu am comandat. Azi (n.r. miercuri) am fost sunat de reprezentantii acelei firme care mi-au spus sã le trimit capsulele înapoi, cã în cazul meu vor face o exceptie si vor primi returul pentru a se stinge conflictul. Am venit la redactia ziarului dumneavoastrã pentru cã mã gândesc cã nu sunt singurul care s-a confruntat cu o astfel de situatie. Cu sigurantã sunt si alte persoane care au fost deja sau care urmeazã sã fie victimele acestui tip de înselãtorie. Oamenii sã fie atenti, sã nu plãteascã produse pe care nu le-au cumpãrat”, a mai declarat Vasile Obreja.

Sursa: https://www.vremeanoua.ro/vasluian-amenintat-cu-recuperatorii-din-cauza-unui-produs-pe-care-nu-l-a-comandat/

- Advertisement -
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
13CititoriConectați-vă

Robo Știri