Direcția pentru Agricultură: Valorificarea producției de tomate

0

Comunicat de presǎ

Loading...

privind modificarea şi completarea

Hotǎrârii Guvernului nr. 39 / 2017

Potrivit Hotǎrârii privind modificarea art. 5 alin. (2) din Hotărârea Guvernului nr. 39 / 2017, publicată în Monitorul Oficial nr. 830 din 19 octombrie 2017, valorificarea producţiei de tomate a producǎtorilor agricoli înscrişi pentru accesarea Programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate, se va face în perioadele 1 ianuarie – 15 iunie, inclusiv şi / sau 23 octombrie – 20 decembrie, inclusiv.

Reamintim faptul că, pentru a fi eligibili acordării ajutorului de minimis pentru cultura de tomate în valoare de 13.481,4 lei / beneficiar / an (3.000 euro / beneficiar / an), persoanele fizice care deţin atestat de producător, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale şi familiale şi societăţile comerciale înscrise în Registrul unic pentru accesarea Programului de susţinere a produsului tomate în spaţii protejate trebuie să depunǎ la Direcţia pentru Agriculturǎ Judeţeană Vaslui toate documentele justificative respectiv factura / facturile sau fila / filele din carnetul de comercializare care atestǎ, începând cu data de 23 octombrie 2017 si pânǎ la 27 decembrie 2017 inclusiv, valorificarea producţiei de tomate de minimum 2.000 kg.

Menţionăm faptul că toată cantitatea de tomate valorificată trebuie să fie obţinutǎ de pe o suprafaţă minimă de 1.000 mp spaţiu (i) protejat(e).

Derularea acestui Program guvernamental urmărește obținerea unor tomate de o calitate superioară faţă de cele de pe piaţa europeană.

Cu stimă,

 Director Executiv                                                            Întocmit,

    Gigel CRUDU                                                          Cristina IONESCU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.