Loading...

Bărbatul ştia de mai multă vreme că femeia care îl părăsise şi-a reluat viaţa, iubindu-se cu un alt bărbat. Când a aflat că actualul iubit al fostei sale concubine este plecat din localitate, a tăbărât peste femeie şi a violat-o. La audieri, a venit cu propria versiune a poveştii.
Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi au finalizat un dosar de viol în care agresorul este fostul iubit al victimei. Petru Caloianu, un bărbat din comuna Mironeasa, este cel care a fost trimis în judecată în acest caz. Anchetatorii ieşeni arată că ieşeanul a avut o relaţie de concubinaj cu victima Viorica C. până în anul 2014, cei doi având şi trei copii, toţi sub 11 ani. Pentru că era violent, în 2014, femeia a plecat de acasă şi a început o relaţie de concubinaj cu un bărbat din comuna Ţibăneşti. Pe 12 mai 2017, Caloian a mers în satul în care locuia fosta sa concubină pentru a-şi vedea copiii. După întâlnire, s-a gândit să meargă şi la Viorica C., pe care a văzut-o, din drum, prăşind.
„Inculpatul a pătruns în curte, s-a apropiat de partea vătămată şi, prin surprindere, a prins-o cu braţele pe la spate, a tras-o în locuinţă, a încuiat uşa şi a început să îi aplice mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele până când partea vătămată a ajuns în stare de inconştienţă. Astfel, profitând de starea victimei, inculpatul a dezbrăcat-o de pantaloni şi a în­treţinut cu aceasta un raport se­xu­al“, se arată în rechizitoriu. În document se mai menţionează că femeia s-a trezit, după câteva minute, şi l-a văzut peste ea pe Caloian. L-a rugat să o lase în pace şi, după ce s-a ridicat în picioare şi s-a îmbrăcat, a fugit în curte. A fost urmărită de agresor, care i-a aplicat mai multe lovituri, scenă observată şi de o vecină, care a fost audiată în timpul anchetei. Petru Caloian a venit cu propria versiune în timpul cercetărilor. Bărbatul a spus că, după ce şi-a vizitat copiii, ar fi mers la casa în care locuieşte fosta concubină. Aceasta din urmă l-ar fi sărutat când l-a văzut, l-a invitat în casă, ba chiar i-ar fi propus să îi pună ceva de mâncare, însă el a refuzat. Ulterior, s-a mai apărat Caloian, i-a propus femeii să întreţină un raport sexual cu el, iar femeia ar fi acceptat imediat, fără a fi vorba de viol.

citeste mai departe: http://www.ziaruldeiasi.ro/stiri/despartire-cu-nabadai-un-iesean-a-violat-femeia-cu-care-are-trei-copii–168178.html

Sursa: http://www.vremeanoua.ro/despartire-cu-nabadai-un-iesean-a-violat-femeia-cu-care-are-trei-copii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.