16 C
Vaslui
8 septembrie, 2024

Descoperire macabră în Vaslui. Cadavrul unui bărbat a fost găsit într-un geamantan, la marginea drumului

16.07.2024 13:23

Trupul unui bărbat a fost găsit într-un geamantan, la marginea unui drum din Vaslui.

Trupul unui bărbat a fost găsit abandonat într-un geamantan pe marginea drumului. Alerta a fost dată la 112 de către un trecător. Anchetatorii au intervenit la fața locului și au aflat că este vorba despre cadavrul unui bărbat în vârstă de 50 de ani.

Descoperirea macabră a fost făcută la marginea unui drum din satul Pungești, județul Vaslui. Cadavrul, aflat în stare avansată de putrefacție, a fost preluat de polițiști și transportat la Institutul de Medicină Legală din Vaslui pentru necropsie.

”La data de 15.07.2024, ora 21.27, o patrulă de poliție din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui a fost sesizată telefonic de către un bărbat din satul/comuna Pungești, județul Vaslui, cu privire la faptul că, în vecinătatea unui drumul sătesc din Pungești, pe marginea drumului, se află un geamantan, în interior căruia se află cadavrul unei persoane necunoscute, de sex masculin.

Dosar penal pentru omor

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din cadre ale Poliției Municipiului Vaslui, Serviciului Investigații Criminale și Serviciului Criminalistic, coordonată de inspectorul șef al Inspectoratului de Poliție Județean Vaslui. Totodată, la fața locului s-a deplasat și procurorul de serviciu din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui.

În cauză sunt efectuate cercetări în vederea stabilirii identității persoanei decedate, împrejurărilor în care s-a produs decesul acesteia și dispunerea măsurilor legale”, se arată în comunicatul IPJ Vaslui.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor. Anchetatorii vor trebui să afle ce s-a întâmplat cu bărbatul găsit decedat și cum a ajuns cadavrul să fie abandonat pe stradă.

Reamintim cazul tragic din luna august 2023, atunci când cadavrul unei tinere a fost găsit într-un geamantan, abandonat într-un parc din Mangalia, după ce a fost ucisă de prietena ei într-un hotel din Saturn. Recent, Loredana, tânără în vârstă de 18 ani acuzată de această crimă, a fost condamnată la 15 ani și 3 luni de închisoare pentru uciderea prietenei sale. Sentința este însoțită de o amendă de 75.000 de euro pentru daune morale. Cu toate acestea, decizia nu este definitivă și poate fi contestată în instanțele superioare.

VEZI ȘI:

16 iul 2024, 13:47

Sursa: https://www.dcnews.ro/descoperire-macabra-in-vaslui-cadavrul-unui-barbat-a-fost-gasit-intr-un-geamantan-la-marginea-drumului_965938.html

Ultimă oră

Același autor