fbpx
17.7 C
Vaslui
marți, 27 septembrie, 2022

Deputatul Tudor Polak subliniaza amneziile primarului Paval

Chiar daca sunt aproximativ 15 luni de cand Consiliul Local Vaslui l-a mandatat pe primarul Paval pentru a face toate demersurile in vederea preluarii celor doua cinematografe vasluiene, paval blocheaza preluarea cinematografelor din motive politice, fara a tine cont de doleantele cetatenilor. Cele doua spatii care au fost odata cinematografele municipiului se afla astazi intr-o stare acuta de degradare insa acestea, se pare, nu prezinta interes pentru edilul vasluian.

Loading...

Deputatul Tudor Polak reactioneaza si aduce astfel in atentia publica faptul ca PNL-istii, care se afla in majoritatea Consiliului Local si-au tinut promisiunea, insa primarul Paval refuza sa ia act de hotararea CL.

„Au trecut aproximativ 15 luni de când Consiliul Local al municipiului Vaslui a aprobat o Hotărâre prin care a mandatat primarul Vasluiului să întreprindă toate demersurile pentru a prelua cele două cinematografe, Modern și Independența, în domeniul public al municipiului.

Scopul era ca cele două cinematografe să fie renovate sau să primească o utilitate publică, pentru a nu rămâne în starea avansată de degradare în care se găsesc astăzi.
Acum, probabil, faptul că acest proiect de hotărâre a fost inițiat de grupul de consilieri locali ai PNL și ai USR a deranjat atât de tare încât, astăzi, după un an și trei luni din momentul în care Hotărârea de CL a fost aprobată, nu avem nici măcar o cerere trimisă din partea primarului municipiului Vaslui, mandatat de CL în acest sens, către RADEF România.
Astfel, din câte se pare, la noi, la Vaslui, hotărârile Consiliului Local sunt facultative, mai ales când nu sunt inițiate de Vasile Pavăl…
Ce trebuie să înțelegem cu toții este că primarul, în orice localitate din România, trebuie să convingă consilierii locali asupra importanței proiectelor pe care acesta le promovează. Modul extrem de defectuos în care acest lucru se întâmplă la Vaslui lasă de dorit.” noteaza Tudor Polak.

- Advertisement -
Loading...

Social Media

11,902FaniÎmi place
241CititoriConectați-vă
12CititoriConectați-vă

Robo Știri