O amendă primită în luna aprilie pe raza unei comune vasluiene de un cetăţean din judeţul Timiş care nu a fost niciodată în judeţul Vaslui, a fost anulată de magistraţii Judecătoriei Huşi, potrivit portalului instanţei.

Loading...

Totodată, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Vaslui trebuie să îi achite timişoreanului cheltuielile de judecată, în valoare de 2.020 lei. Cetăţeanul din Timişoara a fost amendat de fapt în locul unui bărbat din Vaslui, cei doi având acelaşi nume.

Un poliţist rutier a depistat în trafic un bărbat din Vaslui, aflat în stare avansată de ebrietate, conducând o căruţă. L-a oprit pe acesta şi i-a cerut să prezinte documentele de identitate. Fiindcă cetăţeanul a declarat că nu are la el cartea de identitate, poliţistul i-a cerut numele şi data naşterii pentru a-l verifica în baza de date a Poliţiei, găsind o persoană cu acelaşi nume şi aceeaşi dată de naştere în judeţul Timiş.

Crezând că îl are în faţă pe cetăţeanul Oprea Ionuţ din Timişoara, când de fapt cel care a comis faptele pentru care s-a aplicat sancţiunea era Oprea Ionuţ din judeţul Vaslui, poliţistul a scris procesul verbal de amendă pe numele timişoreanului. Poliţistul respectiv este cercetat pentru neglijenţă în serviciu, potrivit IPJ Vaslui, relatează Agerpres.

Sursa: http://www.ziaruldevaslui.ro/de-rasul-plansul-timisorean-amendat-la-vaslui-desi-nu-a-calcat-niciodata-pe-meleagurile-judetului/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.